„Kruvino deimanto“ žvaigždės aplankė organizacijos „SOS vaikų kaimai“ augintinius

Maputu (Mozambiko sostinės) organizacijos „SOS vaikų kaimai” globotiniai turi kuo pasididžiuoti – juos, filmuodamiesi naujajame filme „Kruvinas deimantas”, aplankė Holivudo garsenybės Djimon Hounsou ir Leonardas Di Caprio.
Kai kurie vaikai, draugų jau vadinami „aktoriais”, pirmąkart su šiomis Holivudo įžymybėmis susitiko trilerio „Kruvinas deimantas” filmavimo aikštelėje. Jie ir pasikvietė žvaigždes į svečius, nes savo naujiesiems draugams troško parodyti, kur gyvena.
Apsilankęs vienoje „SOS vaikų kaimo” šeimoje, garsusis aktorius Djimon Hounsou buvo sužavėtas „SOS vaikų kaimo” mamų ir kitų kaimo darbuotojų pasišventimu ir meile augintiniams. „Negaliu patikėti tuo, ką čia matau. Tai, ką darote vaikų labui, yra fantastiška”, – kalbėjo jis, laikydamas ant rankų vieną bendruomenės „SOS vaikų kaimas” mažylį.
Aktorius mielai žaidė su vaikais, padovanojo jiems žaislų ir skanumynų. Susitikimas buvo labai šiltas. Linksmas klegesys netilo ir tada, kai Djimon su vienu iš vaikų čia pat suvaidino keletą filmo scenų.
„Mielosios mamos, Jūs esate tikrų tikriausios Afrikos Karalienės! Šiems vaikams esate pačios svarbiausios gyvenime”, – sakė Djimon Hounsou organizacijos „SOS vaikų kaimas” mamoms, kurios laimingos stebėjo savo auklėtinių susitikimą su garsenybėmis.
Išvykdamas kaimo svečių knygoje Djimon entuziastingai įrašė: „Ačiū, kad padedate vaikams įgyvendinti svajones apie šviesią ateitį”.
„SOS vaikų kaimai” – tai privati vaikų globos organizacija, suteikianti ilgalaikę, šeimos modeliu paremtą globą našlaičiams ir be tėvų globos likusiems vaikams. Dabar visame pasaulyje yra daugiau kaip 450 organizacijos „SOS vaikų kaimai” narių 132 šalyse, o juose namų šilumą surado per 60 000 vaikų. Prieš dvylika metų Vilniuje, Ozo gatvėje, įsikūrė šios organizacijos narys – „Vilniaus SOS vaikų kaimas”, kuriame šiuo metu auga 68 vaikai.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kinas su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.