LNK „Nekviesta meilė”: gaisrai seriale ir gyvenime

Vieną serialo „Nekviesta meilė” scenaristų, rašytoją ir poetą Alvydą Šlepiką galima įtarti turint orakulo sugebėjimų. Tomis dienomis, kai dega serialo veikėjos Gražinos namas Šnipiškėse, tokius pat vaizdus mato žinių žiūrovai.

„Maža to, seriale buvo nufilmuotas būtent tas namas, kuris sudegė Šnipiškėse tomis dienomis, kai šios serijos išėjo į eterį”, – pasakojo A. Šlepikas. Beje, pats rašytojas gyvena Šnipiškėse ir yra ne kartą buvęs gaisrų liudininkas. „Nekviestos meilės” scenaristas yra savo namuose apnakvindinęs moterį su vaiku, kurios namai Šnipiškėse buvo sudeginti.

„Mintį apie gaisrus padiktavo pats gyvenimas. Tegu nepyksta žiūrovai, jei dar ką nors blogo mūsų serialas išpranašaus, nes 51 serija jau nufilmuota”, – šypsosi A. Šlepikas.

Seriale „Nekviesta meilė” sudega buvusios Seimo nario Antano Barono mylimosios Gražinos namas. Žemės plotą, kuriame stovėjo Gražinos namas, nori įsigyti nekilnojamojo turto bendrovė, kurios faktinis savininkas yra tas pats Antanas Baronas, o jai vadovauja jo žentas Andrius Žvinys. Šios bendrovės vienas akcininkų yra Andriaus brolis Steponas Žvinys, kuris vadovauja miesto gaisrininkams.
Alvydui Šlepikui teko girdėti, kad gaisrininkų susirinkimuose juokais aiškinamasi, kurį iš vadovų vaidina Steponas Žvinys. Monikai Bičiūnaitei, seriale vaidinančiai užguitą Stepono žmoną Nijolę, kavinėje prisėdusi moteris prisipažino atpažįstanti savo gyvenimo istoriją.

Alvydas Šlepikas, paklaustas, ar tikrai gali nuspėti ateitį, surimtėja: „Rašau ir eilėraščius, poetai turi stiprią nuojautą. Kažkada Judita Vaičiūnaitė parašė eilėraštį apie princesės Dianos mirtį, Marcelijus Martinaitis išpranašavo sausio 13-ąją. Man irgi yra tekę eilėraščiuose parašyti dalykų, kurie atsikartodavo gyvenime kaip deja vu. Dažnas poetas eilėraščius rašo ranka ir gal yra kažkas, kas jiems padiktuoja pradžią…”

„Nekviesta meilė” – nuo pirmadienio iki penktadienio per LNK.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.