Prekybos centruose rasti pažeidimai

Pagrindinių prekybos centrų kulinarijos cechuose rasta pažeidimų.

Klaipėdos apskrities Valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba uždraudė bendrovėms „Maxima LT” ir „Palink” tiekti gyvūninės kilmės maisto produktus, kulinarijos gaminius bei mišraines į kitus prekybos centrus.

Klaipėdos miesto valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos viršininkas Virginijus Gailius teigė, kad rasta produktų su pasibaigusiais realizacijos terminais. Gaminant kai kurias mišraines naudojamas konservantas beriamas į gaminius kaip prieskonis „iš akies”.

Prekybos tinklo „Iki” komunikacijos direktorius Tomas Vaišvila žadėjo, jog Maisto ir veterinarijos tarnybos nustatyti pažeidimai bus pašalinti.

„Mes aiškinsimės kokie darbuotojai nekompetetingai atliko savo pareigas. Spręsime, kaip pašalinti priežastis, kad maisto produktai būtų saugūs ir nebūtų konfliktų su Maisto ir veterinarijos tarnyba”,- teigė jis.

Bendrovės „Maxima LT” atstovė spaudai Viktorija Jakubauskaitė teigė, kad visi tarnybos darbuotojų rasti pažeidimai jau yra ištaisyti. Jos teigimu, gamybos ceche dirba ilgametę darbo patirtį turintys darbuotojai.

„Po veterinarijos tarnybos patikrinimo joms bus pravestas papildomas instruktažas, apmokymai”,- teigė ji.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.