Į tvenkinį įkrito neblaivi mama su kūdikiu

Užvakar naktį į tvenkinį įkrito vežimėlį su kūdikiu stūmusi neblaivi moteris. Ji iš vandens išlipo pati, o tėvo ištrauktas kūdikis pateko į reanimaciją.

Apie 2.30 val. Tauragės policijos komisariato budėtojas gavo pranešimą, kad nuskendo kūdikis. Netrukus skambinantieji patikslino, kad reikia medikų pagalbos – esą iš vandens ištrauktas vaikas dar gyvas.

Netoli Bernotiškės kaimo, sodų bendrijoje „Tauras”, į priešgaisrinį tvenkinį įkrito neblaivi 19-metė Birutė Puizinaitė, stūmusi vežimėlį su keturių mėnesių dukra.

Supykusi ant sugyventinio moteris nutarė eiti pėsčiomis 10 kilometrų pas Tauragėje gyvenančią motiną. Merginai nepatiko, kad jos draugas su kita mergina išėjo naktį parsinešti cigarečių bei ilgai negrįžo.

Nuo namų nutolusi apie 150 metrų B. Puizinaitė įkrito į vandens kupiną tvenkinį. Nors ir panirusi iki kaklo, mergina sugebėjo išsiropšti į krantą. Tada ji pasigedo vežimėlio ir puolė šauktis pagalbos. Ją išgirdo namo ėjęs 22 metų sugyventinis.

Vaikinas puolė į vandenį ir sugriebė vežimėlį, tačiau kūdikio jame nebuvo. Laimei, po vandeniu tėvas išvydo kažką boluojant. Paaiškėjo, jog tai – jokių gyvybės ženklų neberodančios dukros kūnas.

Tėvai su vaiku grįžo į namus bei puolė jį gaivinti. Netrukus dukra atpylė vandenį ir atsigavo.

Pamėlusį kūdikį į Tauragės ligoninę išsivežė greitosios medicinos pagalbos komanda. Čia jis buvo šildomas, kol iš Klaipėdos atvyko reanimobilis.

Šiuo metu mergytė gydoma Klaipėdos vaikų ligoninės Reanimacijos skyriuje. Jos gyvybei pavojus nebegresia. Prie kūdikio budinti B. Puizinaitė sielvartauja dėl nelaimės.

Ikiteisminį tyrimą dėl mažametės sveikatos sutrikdymo pradėję pareigūnai mamai nustatė 1,52 promilės girtumą.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.