„airBaltic” iš Rygos skraidins į Romą ir Atėnus

Oro bendrovė „airBaltic” nuo balandžio 4 d. pasiūlys tiesioginius skrydžius iš Rygos į Italijos sostinę Romą ir Graikijos sostinę Atėnus.

„Šie naujieji skrydžiai suteiks galimybę keleiviams nuvykti į dvi gražiasias Pietų šalių sostines, – teigė „airBaltic” prezidentas Bertolt Flick. – Mes toliau sėkmingai įgyvendiname savo strateginius tikslus – pasiūlyti keleiviams kuo daugiau tiesioginių skrydžių į populiariausias Europos vietas. Tai aktualu tiek turistams, tiek verslininkams”.

Nuo balandžio 7 d. „airBaltic” keleivius į Romą skraidins lėktuvu „Boeing 737-500” tris kartus per savaitę – trečiadieniais, šeštadieniais ir sekmadieniais. Kelionė truks tris valandas. Bilietų kainos bus nuo 144 latų, įskaitant oro mokesčius. Skrydžiai į Atėnus taip pat „Boeing 737-500” vyks dukart per savaitę – ketvirtadieniais ir šeštadieniais. Kelionės trukmė – 3 val. 25 min. Bilietai kainuos nuo 243 latų.

„airBaltic” nuo balandžio 10 d. taip pat pasiūlys tiesioginius skrydžius iš Vilniaus į Briuselį, o nuo balandžio 26 d. – į Milaną, Romą ir Šveicarijos miestą Ciurichą.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Laisvalaikis su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.