Dviejų karių muštynių finalas – lūžęs žandikaulis

Po tarpusavio konflikto, pasibaigusio muštynėmis, medikų pagalbos prireikė dviem Lietuvos karinių jūrų pajėgų kareiviams. Kuo nepasidalino bendraamžiai, tiria Karo policija.

Užvakar, apie 2.20 val., į Klaipėdos universitetinę ligoninę atvežtas Lietuvos karinių jūrų pajėgų (KJP) karys Egidijus K. (gim. 1985 m.). Dėl veido sumušimo ir skruostikaulio lūžio jis paguldytas į Žandikaulio chirurgijos skyrių.

Jaunuolis medikams pasakojo, jog Naujojo Uosto gatvėje, KJP padalinyje, jį sumušė kariai.

Policijoje užregistruota informacija perduota tirti Lietuvos kariuomenės Karo policijos įgulai.

Vakar KJP vado padėjėjas viešiesiems ryšiams vyresnysis leitenantas Ramūnas Kažerskas „Vakarų ekspresui” pasakojo, jog naktį iš penktadienio į šeštadienį tarp dviejų vieno šaukimo karių kilo muštynės.

„Apie pusmetį pas mus tarnaujančius jaunuolius išskyrė budėtojas. Pamačius sužalojimus, jiems buvo iškviesti KJP medikai. Suteikus pirmąją pagalbą vienas muštynių dalyvis paliktas gydyti padalinyje, o kitas išvežtas į ligoninę.

Karo policijos atstovai spręs, kas kaltas. Kol kas neaišku, ar ši istorija pasieks teismą. Jei vaikinams būtų paskirtas areštas, jų tarnybos laikas prasitęstų. Padalinio vadovybė juos gali nubausti sumažindama grįžimų į namus skaičių ar papildomais darbais”, – pasakojo R. Kažerskas.

Anot vado padėjėjo, trinčių tarp karių pasitaiko, tačiau konfliktų, pasibaigusių rimtais sužalojimais, per praėjusius metus nebuvo. Esą dažniau pasitaikantys pažeidimai yra grįžimas po laisvadienių išgėrus ar vėlavimas į dalinį.

Pirminiais duomenimis, į ligoninę išvežtas karys taip pat buvo neblaivus.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.