Šeimos draugas bandė sprukti į Švediją

Aštuonmetės tvirkinimu įtariamas klaipėdietis bandė keltu sprukti į Švediją, tačiau buvo sulaikytas pasieniečių. Ieškomas vyriškis perduotas teisėsaugininkams bei uždarytas į areštinę.

Užvakar, apie 17 val., Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Pakrančių apsaugos rinktinės pasieniečiai uosto užkardoje, sulaikė į Švediją plaukiančio kelto link ėjusį vyriškį. Pirminiais duomenimis, jis planavo vykti į šią šalį uždarbiauti.

Dokumentų patikrinimo metu paaiškėjo, kad jo jau daugiau nei savaitė ieško uostamiesčio policija.

Niekur neregistruotas, pastaruoju metu Rumpiškės gatvėje gyvenęs 42 metų Evaldas G. sulaikytas ir perduotas uostamiesčio pareigūnams.

Jo paieška buvo paskelbta pradėjus ikiteisminį tyrimą dėl mažametės tvirkinimo.

Sausio 2-osios paryčiais į policiją kreipėsi Tulpių gatvės gyventoja ir pranešė apie šeimos draugo išpuolį prieš jos dukrą. Motina tikino apie 3.20 val. pabudusi nuo 8-metės dukros verksmo. Mergaitė mamai papasakojo, jog naktį ją rankomis lietė ir kelnaites numauti norėjo pažįstamas vyriškis.

Moters teigimu, Evaldas G. vakare atėjo į svečius bei liko nakvoti jų namuose. Išgirdus nepilnametės pasakojimą jis buvo išprašytas. Policininkams su juo taip ir nepavyko pasikalbėti.

Skundais įvairiausioms instancijoms garsėjanti mergaitės mama su sugyventiniu augina dar du vaikus. Namuose dažnai išgėrinėjama.

Pareigūnai šio įvykio nekomentuoja.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.