Dingo žmonos mirties dieną

Kauno policija ieško Kūčių vakarą mįslingai dingusio septyniasdešimt ketverių metų Jurgio Kudrevičiaus. Baigiantis dešimtajai nežinios dėl jo likimo dienai, buvo aptiktas tik tuščias šio Lapių seniūnijos sodininkų bendrijoje „Šatrija” gyvenusio pensininko automobilis.

J.Kudrevičiaus „Ford Fiesta” rastas Kauno rajone – laukuose tarp Muniškių ir Užliedžių. Automobilis buvo nerakintas. Jame aptikti visi maisto produktai, kuriuos prapuolusiajam be žinios po bendros Kūčių vakarienės į namus buvo įdėjusi duktė.

Pasak pranešusiųjų policijai apie šį lauko keliuke Nevėžio link stovintį „pamestinuką”, įvairių minčių keliantis fordas čia atsirado dar prieš Naujuosius.

J.Kudrevičius išvažiavo iš savo dukters namų Vytėnuose gruodžio 24-ąją apie devintą vakaro. Pasak užstalės šeimininkės, Kūčių vakarienė buvo liūdnoka: prisiminta tą pačią dieną prieš trejus metus mirusi mama, tačiau panaši nuotaika apimdavo ir ankstesniais metais – šis vakaras pažymėtas gedulo ženklu visam likusiam gyvenimui. Ypač po to, kas įvyko šiemet.

Išeidamas iš dukters namų, J.Kudrevičius teigė važiuosiantis tiesiai namo. Duktė prisimena atkreipusi dėmesį, kad tėvo automobilis pasuko visai ne Lapių pusėn, tačiau tada to nesureikšmino. Tik vėliau paaiškėjo, kad į pakaunės sodus, kuriuose po žmonos mirties jis gyveno vienas, tėvas taip ir negrįžo.

Prapuolusiojo be žinios fordas aptiktas priešingoje jo namams pusėje.

Apie J.Kudrevičiaus dingimą policijai pranešta tik antrąją Kalėdų dieną. Į pareigūnus pagalbos kreipėsi jau minėta paskutinioji tėvą mačiusi duktė.

Teigiama, kad aptiktame dingusiojo automobilyje jokių grumtynių ar kraujo pėdsakų nerasta.

Nuo automobilio radimo vietos iki Nevėžio – apie keli kilometrai. Ikiteisminį tyrimą dėl J.Kudrevičiaus dingimo pradėję pareigūnai neatmeta ir galimos savižudybės versijos.

Dukters teigimu, po mamos mirties tėvą kamavo nedidelė depresija, tačiau apie planuojamą savižudybę jis niekada nebuvo užsiminęs, kaip ir, atrodo, neturėjo jokių psichikos sutrikimų, galėjusių pastūmėti tokiam drastiškam žingsniui.

Baiminamasi, kad pensininkas nebūtų tapęs kokio nors neaiškių motyvų turėjusio nusikaltėlio auka.

Dingusiojo požymiai: 175-180 cm ūgio, vidutinio kūno sudėjimo, žalsvų akių, tiesių žilų plaukų, dešinės rankos rodomasis pirštas nupjautas ties viršutiniu sąnariu.

Dingimo vakarą J.Kudrevičius vilkėjo mėlynos spalvos striukę, švarką bei šviesius marškinius, mūvėjo tamsias kelnes.

Asmenis, galinčius suteikti bet kokios informacijos, padėsiančios įminti šią slegiančią žmogaus dingimo mįslę, prašoma skambinti policijos telefonais: 30 34 20, 02 arba 112.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.