DPD siuntas gabens į naująsias ES nares

Šiandien, sausio 2 d., smulkių siuntų pristatymo paslaugų įmonė „DPD Lietuva” Lietuvos rinkai pasiūlė dvi naujas siuntų gabenimo kryptis. Nuo š.m. pradžios siuntos iš Lietuvos, ir atvirkščiai, bus gabenamos į naująsias ES šalis – Bulgariją ir Rumuniją. DPD tinklas tapo pirmuoju Europoje siuntų operatoriumi, gabenančiu siuntas autokeliais į šias valstybes.

„Rumunija ir Bulgarija ES bloko šalimis narėmis tapo tik vakar, tačiau jose jau kurį laiką jaučiamas ekonomikos augimas. Atsivėrusios sienos sumažins logistikos kaštus ir leis siuntoms laisvai judėti tarp šių bei kitų Europos šalių, o tai dar labiau paskatins verslo plėtrą šiose šalyse. Be to, esame įsitikinę, jog naujosios kryptys paspartins DPD tinklo plėtrą Centrinėje ir Pietų Europoje”, – teigia „DPD Lietuva” pardavimų ir rinkodaros direktorius Baltijos šalims Gintaras Bingelis.

Pasak jo, šių šalių ekonominis potencialas tapo pagrindine priežastimi, paskatinusia DPD vadovų sprendimą atverti naujas siuntų gabenimo kryptis Europos šalių verslininkams.
„Savo klientams norime pasiūlyti galimybę pasiekti reikiamą tašką kiek įmanoma platesniu diapazonu Europoje. Siuntos iš Centrinės Europos į šias valstybes nukeliaus per pakankamai trumpą laiką ir už žymiai mažesnę kainą, kurią iki šiol tekdavo mokėti kitiems paslaugų teikėjams”, – sakė G. Bingelis.

Jo teigimu, iš Vilniaus į Bukareštą siuntos bus gabenamos per 5 darbo dienas, iš Vilniaus į Sofiją – per 6 darbo dienas. Siuntas Bulgarijoje ir Rumunijoje pristatys „GeoPost” priklausančios įmonės „GeoPost Cargus” ir „GeoPost Bulgaria”.

Šiuo metu „DPD Lietuva” siuntas gabena į 23 ir iš 18 ES šalių.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Transportas su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.