Laida „Nerealiai su Simona ir Grūdu” – jau nerealiai greitai per LNK

Po Naujųjų per LNK startuoja pirmoji Lietuvos televizijų istorijoje nereali laida. Ją ves Simona ir Grūdas, pirmieji vedėjai, iš realybės patekę tiesiai į nerealią erdvę.

Nors vieną kartą per gyvenimą operatoriams pavyksta nufilmuoti ką nors nerealaus. Į laidą „Nerealiai su Simona ir Grūdu” suplauks viso pasaulio nerealiausi kadrai, kuriuos pristatinės patys nerealiausi vedėjai Simona ir Grūdas.

Simona ir Grūdas, nerealiai gabūs ir nerealiai talentingi, pateko į šią laidą nerealiu būdu – nerealiausiai pasirodė kalėdinėje „Lalailoje”.

„Kai gavau pasiūlymą vesti laidą, apsidžiaugiau ir pradėjau nerealiai šokinėti iki lubų. Nerealiai nuoširdžiai sakau”, – sakė Simona.

„Aš vos nerealiai į kelnes nepridariau iš džiaugsmo”, – antrino Grūdas.

„Žmones traukia priešybės. Grūdas ir Simona, ugnis ir ledas, pyktis ir džiaugsmas, sėkmė ir nelaimė, karšta ir šalta, aukšta ir žema. Visa tai žiūrovai išvys nerealiuose šios laidos kadruose”, – pasakojo vienas laidos kūrėjų, realusis Haroldas Mackevičius.

„Parodysime nerealiausius pasaulyje triukus, gyvūnų gelbėjimo operacijas, labiausiai stebinančius pasaulio rekordus, didžiausius sprogimus, įžūliausius apiplėšimus, neįtikėtinas vestuvių ceremonijas, įkaitų vadavimo operacijas, gaisrininkų herojų žygdarbius”, – sako laidos vedėja Simona.

„Aišku, priminsime ir apie nerealiausius įvykius, nutikusius Lietuvoje – užsišaldymo lede rekordą, į Everesto aukštį pakilusį balioną, Jurgio Kairio skrydžius po tiltais, stipriausios barzdos savininką Antaną Kontrimą, žiedų sumainymą po vandeniu, Livijos Gradauskienės skrydį dviračiu virš Sibiro bedugnės, I. Paksaitės vestuves. Priminsime ir apie nerealias Žilvino Žvagulio ir Irenos Starošaitės vestuves, per kurias Valinskas pranešė policijai apie nerealiai užminuotą viešbutį”, – vardindamas tautinius nerealius vaizdelius nerealiai juokėsi Grūdas.

Nerealiai nauja laida „Nerealiai su Simona ir Grūdu” – penktadieniais 19.10 val. nuo sausio 5-osios.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , .

2 atsiliepimai į "Laida „Nerealiai su Simona ir Grūdu” – jau nerealiai greitai per LNK"

  1. KrYsTwUTe...=)*

    Man sy laijda labaij patynka nes ja weda sjmutwe ijr Groodelijukas 🙂

  2. AiNuTe

    man si laida lb patinka nes… 🙂 😉

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.