Skelbiamas projektų, skirtų padėti prekybos žmonėmis aukoms, atrankos konkursas

Socialinės apsaugos ir darbo ministerija skelbia Projektų, skirtų socialinei paramai prekybos žmonėmis aukoms, jų apsaugai ir grąžinimui į visuomenę, atrankos konkursą. Jo metu bus atrinkti projektai, kuriais bus siekiama teikti prekybos žmonėmis aukoms kompleksinę socialinę paramą, apsaugą bei padėti grįžti į visuomenę, vykdyti prevencinį darbą.

Konkurse kviečiamos dalyvauti valstybės institucijos ir įstaigos, nevyriausybinės organizacijos, dirbančios socialinės paramos prekybos žmonėmis aukoms, jų apsaugos ir grąžinimo į visuomenę srityje.

Prioritetai bus teikiami projektams, kuriuose numatoma teikti psichologinę, socialinę teisinę, medicininę pagalbą prekybos žmonėmis aukoms, suteikti joms laikiną prieglobstį, sudaryti sąlygas įgyti bendrąjį ar profesinį išsilavinimą, integruotis į darbo rinką. Taip pat tiems projektams, kurie bus įgyvendinami bendradarbiaujant su kitomis šioje srityje dirbančiomis įstaigomis ir organizacijomis, siekiančiomis suteikti kompleksinę pagalbą prekybos žmonėmis aukoms.

Konkursas skelbiamas įgyvendinant Prekybos žmonėmis prevencijos bei kontrolės 2005-2008 metų programą.

Projekto paraiškos formą ir konkurso nuostatus galima rasti ministerijos tinklalapyje www.socmin.lt /Konkursai.

Projektus reikia pateikti iki 2007 m. sausio 10 d. raštu užklijuotame ir antspauduotame voke adresu: Socialinės apsaugos ir darbo ministerija, Projektų atrankos konkursui-12, A.Vivulskio g. 11, 105 kab., 03610 Vilnius.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.