Vasarą Birštone iškils pirmieji nauji butai po Nepriklausomybės atkūrimo

Nekilnojamo turto kurorte vystymo bendrovė „Birštono valda” įgyvendina pirmąjį projektą šiame mieste – apartamentus „Birštono panorama”. Jie bus įrengti jau 2007 m. vasarą – tai bus pirmieji nauji butai Birštone po Nepriklausomybės atkūrimo.

Anot „Birštono valdos” vadovo Vytauto Silevičiaus, naujieji butai išsiskirs tuo, kad bus dviaukščiai, o pro jų langus atsivers nepakartojama Birštono panorama. „Siekiame, kad šie komfortiški apartamentai harmoningai derėtų prie kraštovaizdžio ir leistų jų būsimiems gyventojams pajusti visą šio kurorto gamtos unikalumą”, – sako V. Silevičius.

Į naująjį projektą „Birštono panorama” iš viso bus investuota 3,5 mln. Lt

Apartamentai „Birštono panorama” bus įrengti 4 aukštų gyvenamajame name, kuris yra pilnai rekonstruojamas – jau pastatytas 5-asis aukštas, kuriame išsidėstys 14 naujų butų. Jų plotas svyruos nuo 50 iki 70 kv. m. Anot V. Silevičiaus, pasibaigus statyboms, naujakuriai galės didžiuotis gyveną aukščiausiame pastate Birštone.

„Birštono panoramos” apartamentai pritaikyti tiek nuolatiniam gyvenimui Birštone, tiek laikinam poilsiui. Kiekvienas dviejų aukštų butas turės atskirus vonios kambarius. Ypatingi per abu aukštus einantys medžio-aliuminio langai su saulės kontrolės ir laminuotais stiklais ne tik atvers Birštono gamtos vaizdą, bet ir užtikrins natūralų buto apšvietimą.

Kiekviename iš pačiame Birštono centre įsikursiančių butų bus įrengtos atskiros šildymo apskaitos bei elektros įvadai, nepriklausantys nuo dabar esančių gyventojų.

Keletas naujųjų „Birštono panoramos” butų jau yra rezervuota V.Silevičiaus vadovaujamos medinių langų gamybos įmonės „Doleta” darbuotojams. Jie apartamentus galės įsigyti išskirtinėmis sąlygomis.

„Birštone nekilnojamo turto rinkoje didelio pasirinkimo kol kas nėra, todėl norime sudaryti galimybes perspektyviems darbuotojams be problemų įsikurti šiame mieste. Tokiu būdu norime stabdyti jaunimo migraciją į didmiesčius ir taip prisidėti prie viso regiono plėtros”, – tvirtina V. Silevičius.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Statyba su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.