Kalėdoms – tiesioginiai koncertai per LTV

Per Kalėdas Lietuvos televizija tiesiogiai transliuos du šventinius koncertus: gerumo akcijos „Kalėdinė sriuba” baigiamąjį koncertą ir Druskininkų vandens parko atidarymo šventę.

Gruodžio 25-ąją 12.55 val. per LTV bus galima tiesiogiai iš Vatikano išgirsti Šventojo Tėvo Benedikto XVI palaiminimą „Urbi et orbi”.

13.45 val. LTV turėtų įsijungti cirko mėgėjai. Tuo metu prasidės „cirko olimpiada” – tarptautinis Monte Karlo cirko festivalis, į kurį suvažiuoja garsiausi Europos cirko atlikėjai. Šis festivalis – jau 29-asis.

Nuo 15.30 iki 17.30 val. – bendros Maltos ordino, brolių pranciškonų ir LRT akcijos baigiamasis akcentas – koncertas iš Šv. Kotrynos bažnyčios. Dalyvauja: Deivis ir Eduardas Kaniava, „Mokinukės”, Nelli Paltinienė, Judita Leitaitė, Neringa ir „Tele bim bam”, Mantas, Veronika Povilionienė, „Bobų vasara”, Vytautas Šiškauskas, Virgis Stakėnas, choras „Brevis” ir kiti. Koncertą ves patys kalėdinę sriubą virę brolis Astijus Kungys ir Neringa Čereškevičienė.

Vakare, 21 val. – dar vienas koncertas. Atlikėjų, kurie dainuoja retai, bet kai pasirodo drauge, jiems salės ploja stovėdamos. Nelly Paltinienė ir Eugenijus Ivanauskas.

Antrajai Kalėdų dienai – speciali „Tele bim-bam” laida (11 val.), iš karto po to – Šv. Mišios iš Kauno Prisikėlimo bažnyčios (12 val.). 17 val. – dar viena tiesioginė transliacija iš Kauno, į kurį susirinks Kalėdų seneliai iš visos Lietuvos. Šiemet Kauno Kalėdų senelių šventėje tokių bus apie 150. Gal atvyks ir iš Laplandijos? Kalėdų seneliams dainuos Egidijus Sipavičius, Ovidijus Vyšniauskas, Linas Adomaitis, grupės „N.E.O.”, „Rebelheart”.

18 val. prasidės renginys, apie kurį Druskininkai kalba jau visus metus. Druskininkiečiai žada nustebinti, mat proga nepaprasta – vienintelio Lietuvoje vandens parko atidarymas. Šventėje dalyvauja: Deivis, Eduardas Kaniava, Rūta Ščiogolevaitė, Edmundas Kučinskas su savo antrininku – broliu Rimvydu, Inga Valinskienė, Eva, Asta Pilypaitė, Irena Starošaitė, Dove ir kiti.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.