007 – GCW kodas pasitinkant 2007-uosius

Gruodžio 31-osios vakarui ir pirmajai 2007-ųjų nakčiai GCW pasirinko simbolišką temą. Šventinių netikėtumų kupinos laisvalaikio centro erdvės vakarėlio dalyvius perkels į visų laikų garsiausio slaptojo agento legendą. Naujametinė programa pasklis po visą kompleksą – visas paslaptis saugantį naktinį barą „Champagne Bar”, erotiškai nuteiksiantį pabą „Grand Pub”, rafinuotų japoniškų skanėstų restoraną „Tokyo” ir egzotišką Rytų oazę „Thai Gourmet”. Kiekviena patalpa įkūnys skirtingus dešimtmečius, kai slaptajam agentui tekdavo skirtingos, naujų iššūkių ir naujų pavojų kupinos misijos.

Legendinio Džeimso Bondo rolė renginio metu patikėta Algiui Greitai – vieninteliam Lietuvoje, galinčiam įkūnyti žmogų, nepripažįstantį jokių kliūčių. Jo palydove taps seksuali, nepasiekiama, prabangi moteris, kurios vaidmenį atliks gracingoji Giedrė Rusytė. Vakaro vedėjai vos peržengusius GCW slenkstį svečius įtrauks į slaptojo agento gyvenimą, kuris šurmuliuos per visus tris laisvalaikio centro aukštus. Būtent todėl ateinančius metus pasitikti GCW bus galima visiškai kitaip, nei įprasta. Pasiilgusiems judėjimo ir nuotykių snūduriuoti už valgiais nukrauto stalo neteks.

Muzikinėje naujametinės GCW nakties programoje skambės garsiausi kūriniai iš filmų apie agentą 007. Originalias jų versijas gyvai atliks „Laura & The Lovers”, o taip pat Linas ir Simona. Išmušus vidurnakčiui šokių aikštelės kontrolę perims „Boogaloo” diskžokėjų duetas Tomas Boo ir 2 Fresh, kurių programoje taip pat skambės garsiausi muzikiniai slaptojo agento nuotykius primenantys muzikiniai motyvai.

Adrenalino mėgėjams vakaro organizatoriai žada ne tik autentiškas dekoracijas, muziką ir gurmaniškus užkandžius, bet ir ypatingą programos dalį, kuri pareikalaus sumanumo, greitos reakcijos ir drąsos leistis į pavojingai pasibaigti galinčius nuotykius.

Vakarėlio dalyviai prašomi paisyti aprangos kodo „007”, kurį leidžiama laisvai interpretuoti, pasirenkant bet kurios epochos Džeimso Bondo ir įspūdingos jį lydinčios moters įvaizdį.

Įėjimo kaina be sėdimos vietos – nuo 70 litų, kaina prie staliuko – nuo 250 litų. Bilietas – tai: gėrimas atvykus, gurmaniškų užkandžių rinkinys, geriausių GCW kulinarų paruoštos salotos, karštas patiekalas ir svaiginančiai saldus desertas, o taip pat butelis vyno ar putojančio vyno dviems asmenims.

GCW šventinės programos pradžia – gruodžio 31-ąją, 21 val.

Apie GCW

Sostinėje veikiantis stilingo laisvalaikio centras GCW (Vienuolio g. 4) – tai gurmaniškų japonų patiekalų restoranas „Tokyo”, egzotišką Tailando virtuvės meną puoselėjantis restoranas „Thai Gourmet”, atnaujinti ir pertvarkyti lošimo namai „Grand Casino World”, sporto mylėtojams ir alaus gurmanams skirtas, grilio ir pasaulio virtuvės patiekalus siūlantis ištaigingas „Grand Pub”, o taip pat – prancūziškos elegancijos kupinas „Champagne Bar”, kuriame nuolat pristatomi išskirtiniai muzikiniai projektai.

Restoranai lankytojus kviečia kasdien nuo 12 val., pabas „Grand Pub” – nuo 17 val., savaitgaliais – nuo 12 val., o naktinis baras „Champagne Bar” – trečiadieniais-šeštadieniais nuo 20 val.

Bilietus galite įsigyti GCW kasoje. Bilietų skaičius ribotas.

Informacija teikiama ir staliukų rezervacijos priimamos telefonu 8 700 555 99.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Renginiai su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.