Savo kulinarinius sugebėjimus turistams dovanos garsus prancūzų virėjas Alenas Diukas.
Jis pasirašė 9 metų sutartį, pagal kurią nuo Naujųjų metų visas bokšto visuomeninis maitinimas pereina į jo rankas.
Nors 320 metrų statinyje apstu kavinių, turistai, kylantys į jo aukštumas ir eikvojantys tam daug savo energijos, nėra patenkinti maisto kokybe ir kainomis.
Alenas žada patenkinti gastronominius turistų kaprizus ir pateisinti aukštosios virtuvės meistro titulą. Dabar jau tiesiogine žodžio prasme.
Diukas – tikros kulinarijos imperijos savininkas visoje Prancūzijoje ir kitose šalyse. Joje triūsia apie tūkstantį žmonių.
Jis sugeba patenkinti patį reikliausią vartotoją. Ne atsitiktinai 2005 metais Europos kosminė agentūra būtent jam patikėjo sukurti specialų valgiaraštį orbitinėms stotims, kurių skrydžio trukmė ne trumpesnė nei 1000 parų.