Mino įsimylėjo Klaipėdą

Pastaruoju metu dainininkas Mino gyvena tarp Vilniaus ir Klaipėdos.

Jis jau išmoko svarbiausių uostamiesčio gatvių pavadinimus, įsidėmėjo, kad Klaipėdos centre stovintis laivas vadinamas „Meridianu” (nors anksčiau laivą kažkodėl vadino „Dalmantinu”), išgirdo Taravos Anikės skulptūros atsiradimo istoriją, įgijo draugų ir išsirinko mėgstamiausią kinų maisto restoraną.

Be to, jis vis geriau moka šokti, vis dažniau be taksistų ar draugų instrukcijų uostamiestyje gali nuvykti iš taško A į tašką B ir ėmė svarstyti galimybę kada nors persikelti gyventi į miestą prie jūros.

Žiūri „Kelias į žvaigždes 2”

Į kalėdinių koncertų maratoną įsisukęs dainininkas dar nerado laisvos popietės pasivaikščioti po parduotuves ir išrinkti dovanas artimiesiems, tačiau retkarčiais įsijungia televizorių pažiūrėti, kaip sekasi realybės šou „Kelias į žvaigždes 2” dalyviams.

Mindaugas Mickevičius – Mino neslepia, kad nuo šou pradžios simpatizuoja ir pergalę prognozuoja operinėmis dainomis garsėjančiam dainininkui Merūnui.

„Šis šou dalyvis publiką patraukia ir savo charakteriu, ir puikiu balsu. Jei Radžio gerbėjai nebus aktyvesni, greičiausiai daugiausiai balsų surinks Merūnas”, – prognozavo Mino.

Dainininkas tikino, kad „Kelias į žvaigždes 2” kartais žiūri ne tik dėl to, kad prisimintų, ką pats patyrė per praėjusių metų šou, bet ir įvertinti, kaip keičiasi realybės žaidimo taisyklės.

„Baigiau žurnalistikos studijas, iki šiol įdomiausia žiniasklaidos sritis man – televizija. Smalsu, kokius režisūros triukus naudoja šou kūrėjai, ką kartoja, ką naujo atranda, kaip šou dalyviai reaguoja į televizijos galią, – vardijo jis. – Matau, kad LNK išnaudoja teigiamus dalykus, kuriuos išbandė su mumis, pirmaisiais dalyviais. Manau, kad buvome savotiški ledlaužiai, todėl visos sėkmės formulės, kurias kūrėjai atrado su mumis, naudojamos ir šiemet.”

Mino dienraščiui teigė, kad nė kiek nebijo naujų „žvaigždūnų” konkurencijos.

„Konkurencija nėra blogai. Natūralu, kad ir į muzikinį pasaulį ateina nauji žmonės. Galbūt naujieji „žvaigždūnai” mus visus kaip tik paskatins dirbti dar geriau. – šypsojosi dainininkas. – Manau, kad jau turiu savo klausytojų auditoriją. Tikiu, kad žmonės, kurie buvo mano koncertuose, žino, kodėl esu kitoks, kodėl esu jiems įdomus. Stengiuosi, kad kiekvienas mano pasirodymas būtų toks, kad ir kitą kartą publika ateitų.”

Albume – angeliškos šokėjos

Prieš kelias savaitės parduotuvėse pasirodė pirmasis Mino albumas „Be meilės mirt galiu”. Jame – trylika gerai pažįstamų ir naujų dainininko dainų.

„Nors draugai sveikino su debiutu, man daug svarbesnė atrodo koncertinė veikla. Albumas tarsi dovana tiems, kurie mėgsta mano dainas koncertuose. Dabar jie galės jų klausytis ir kasdienybėje”, – prisipažino atlikėjas.

Tačiau Mino neslėpė džiaugsmo, jog gerbėjai įsigijo tūkstančius jo albumo kompaktinių plokštelių.

„Greičiausiai dar prieš Kalėdas paaiškės, kad albumas tapo auksinis. Sėkmė. Ir vis tiek svarbesni man atrodo koncertai ir „gyvas” bendravimas su publika”, – tikino jis.

Mino albume yra ir vienas labai klaipėdietiškas akcentas. Albumo viršeliui nusifotografavo šokių kolektyvo „Tina dance” šokėjos, dėvinčios angelų kostiumus.

„Ko gero, visi gerbėjai, išgirdę bene populiariausią mano dainą „Be meilės mirt galiu”, įsivaizduoja jos koncertinę versiją, kai scenoje kone skrenda angelais virtusios „tinutės”, mano šokėjos. Dėl šios priežasties ir dėl to, kad angelo simbolis mano gyvenime tapo labai svarbus, ir pakviečiau klaipėdietes nusifotografuoti mano albumo viršeliui”, – pasakojo Mino.

Dainininkas Vilniuje gyvena šalia garsiosios Užupio „Angelo” skulptūros ir nuo kaklo niekada nenusikabina grandinėlės, ant kurios kabo sidabrinis angeliukas.

Įsimylėjo jūrą

Pastaruoju metu vis dažniau vilnietį dainininką galima sutikti Klaipėdos gatvėse. Sklinda gandai apie jo jausmus vienai klaipėdietei, tačiau Mino šia tema neprakalbinamas.

„Patiems smalsiausiems mano gerbėjams apie jausmus papasakojau naujoje savo dainoje, pavadintoje „Ji”. Tačiau daugiau neketinu atvirauti”, – kategoriškai nukirto dainininkas.

Mino tikina, kad Klaipėdoje tiek daug laiko praleidžia todėl, kad su „Tina dance” šokėjomis repetuoja savo koncertinės programos šokius. Be to, jis kone kasdien bent keliolikai minučių nuvažiuoja prie jūros.

„Visada turėjau slaptą meilę jūrai, tačiau ji vis neatsiskleisdavo. Daugiau laiko praleisdavau Kaune, vėliau – Vilniuje, o Klaipėdą pažinau šiemet. Jūrą tiesiog įsimylėjau. Ji įkvepia, nuramina, praskaidrina mintis”, – tikino dainininkas.

Mino teigė, kad Klaipėda, palyginti su sostine, turi daugybę privalumų.

„Klaipėdoje nėra tiek daug automobilių kamščių, o vasarą nėra tiek dulkių, kiek sostinėje. Be to, viskas pasiekiama ranka. Klaipėdoje jau radau draugų, be to, čia visada veikia jūros trauka ir magija. Ir klausytojų auditorija Klaipėdos krašte, Žemaitijoje pati šauniausia. Čia mėgsta mano muziką”, – džiaugėsi jis.

Dainininkas tikino supratęs, kad gyvenimo smagumas nepriklauso nuo vietos, kurioje gyveni. „Svarbiausia, kokie žmonės šalia ir kaip su jais jautiesi. Klaipėda tapo mėgstamas miestas. Kas gali žinoti, gal kada nors atsikraustysiu gyventi į Klaipėdą, – spėliojo jis. – Galbūt jūsų laikraštis galėtų padaryti apklausą, ar esu laukiamas, ar klaipėdiečiai priimtų mane, ar būčiau naudingas Klaipėdai? Reikėtų kokį balsavimą paskelbti”, – juokdamasis siūlė Mino.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , , , , , , , , , , .

5 atsiliepimai į "Mino įsimylėjo Klaipėdą"

  1. --

    Mino saunos jis cool….

  2. koks tavo reikalas

    koks cia komentaras sudinas

  3. Tina Dance gerbejas :p

    mino lo*as bet man patinka kaip jam talkina Tina Dance sokejos jos CooL

  4. esu ta kuri esu

    mino ar turi panele o jai ne tai as taves laukiu klaipedoje ciau zuiki. 😳

  5. LAURA-SILVIJA

    LAURA-SILVIJA mino ar zinai kad mane nuvylei. 👿

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.