Melo Gibsono sugrįžimas

Atrodo, kad Melo Gibsono pastangos reabilituoti savo įvaizdį ištikimiausių gerbėjų akyse nenuėjo perniek. Anot „L.A. Weekly” žurnalistės, Melo Gibsono „Apokalipto”, kurio pasaulinė premjera numatyta gruodžio 8 dieną, užima stipresnes pozicijas negu tą pačią dieną taip pat išleidžiamas „Kraujuotas deimantas” su Leonardu DiCaprio.
„Disnėjaus kompanija, kuri išliedžia Melo istorinį epą, to ir tikėjosi, kad „Kristaus kančios” žiūrovai, nekreipdami dėmesio į šią vasarą kilusį anti-Semitizmo skandalą, pademonstruos savo ištikimybę režisieriui nueidami į jo naujausią filmą. Ir net jei į „Apokalipto” susirinktų tik trečdalis „Kristaus kančios” auditorijos, tai net tokiu atveju filmas atsipirktų”,- savo mintimis dalijosi žurnalistė
Tačiau pastarojo dienraščio oponentas „Los Angeles Times” teigia, kad filmavimo metu Gibsonas buvo pats didžiausias išlaidūnas. Vienas iš daugelio pavyzdžų, kai į filmavimo aikštelę buvo liepta atvežti tūkstantį statistų, kurių kiekvienas buvo kruopščiai nugrimuotas ir paruo6tas filmavimui. Ir tik praėjus 8 valandom buvo išsiaiškinta, kad tą dieną visų šių žmonių neprireiks, nes Gibsonas filmuoja visai kitas scenas.
„Statistai Meksikoje yra tokie pigūs, o Gibsonas toks turtingas, kad jam pinigai visiškai nerūpėjo”,- taip režisieriaus išlaidavimą apibūdino vienas iš darbuotojų.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kinas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.