Moterų rankinio taurės finalas: vilnietės tebėra nenugalimos

Vakar Vilniuje paaiškėjo Lietuvos Didžiosios moterų taurės nugalėtojos. Jomis ir vėl tapo sostinės „VPU Eglė/Šviesa” rankininkės. Pirmąsias varžybas laimėjusios 26:23 (13:13) „VPU Eglė/Šviesa” per antrąsias 34:26 (16:11) vėl nugalėjo Vilniaus „Eastcon AG-Vilniaus kolegijos” ekipą.

Antrosiomis varžybomis džiaugėsi ir taurės savininkių vyriausiasis treneris Juozas Žala. „Varžybos buvo gerokai gražesnės. Per pirmąsias rungtynes buvo labai negražus rankinis. Merginos darė mažiau klaidų. Nors mūsų komanda yra stipriausia Lietuvoje, finalas yra finalas, – pabrėžė Žala. – Įtampa daro savo. Antrąsias varžybas laimėjome gana nesunkiai. Dabar viskas stojo į savo vietas”.

Vilniaus ekipos treneris mano, kad kol kas „VPU Eglei/Šviesai” nėra konkurenčių. „Vakar tas aiškiai buvo matyti. Nuo pat pirmų minučių pirmavome, visą laiką neatidavėme iniciatyvos priešininkėms”, – sakė Žala.

Treneris teigė, kad jau prieš taurės turnyro pradžią buvo aišku, kas iškovos taurę ir bus stipriausias. „Tuo net neabejojau, jau prieš varžybas kitaip nemanėme, kito varianto net negalėjo būti, – tvirtino Žala. – Esame stipriausia komanda, tik ne visada pavyksta aikštelėje tai įrodyti. Prieš visas kitas komandas laimime didele persvara”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.