JAV studentų krepšinio lygos transliacijos – per „Viasat Sport”

Lietuvos krepšinio aistruoliai jau šių metų gruodžio mėnesį galės mėgautis dar daugiau šalies religija tituluojamo sporto kovų. Viasat skaitmeninė palydovinė televizija „Auksinio paketo” abonentams lapkritį pradėjo transliuoti „Viasat Sport” kanalą. Nuo šiol šiuo kanalu taip pat transliuojamos JAV NCAA universitetų krepšinio lygos rungtynės.
„Nenuostabu, kad lietuviai okupuoja visas galimas krepšinio lygas – komentuoja Viasat vadovas Lietuvoje Artūras Surgutanovas. – „Eurolygoje”, NBA žaidžiančius lietuvius visi puikiai pažįstame. Tačiau šalies jaunuoliai taip pat mokosi ir žaidžia JAV universitetuose. Džiaugiamės, kad galime rodyti, kaip tobulėja jaunieji krepšinio talentai, kurių NCAA lygoje yra daugiau nei trisdešimt”.
Gruodį „Viasat Sport” tiesiogiai transliuos net 18 NCAA universitetų krepšinio rungtynių. Dėl laiko skirtumo daugelis jų bus rodoma paryčiais, taip pat kartojama dieną. Rungtynių tvarkaraštį jau greitai bus galima rasti Viasat interneto svetainėje www.viasat.lt
„Viasat Sport” kanalas kuriamas kartu su didžiausiu Šiaurės Amerikos sporto transliuotoju NASN. Juo transliuojamos Šiaurės Amerijos NHL ledo ritulio, NCAA universitetų krepšinio ir futbolo, MBL beisbolo lygas. Kanalas transliuojamas visą parą, jį Lietuvoje mato tik Viasat „Auksinio paketo” klientai.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.