Paskelbti smulkaus ir vidutinio verslo geriausieji

Penktadienį, lapkričio 24 d., iškilmingo renginio metu apdovanoti Lietuvos verslo darbdavių konfederacijos (LVDK) organizuoto konkurso „Geriausias smulkaus ir vidutinio verslo atstovas 2006” nugalėtojai. Laimėtojai paskelbti penkiose nominacijose: daugiausia per metus užaugusi įmonė, daugiausia darbo vietų sukūrusi įmonė, savo verslą sukūręs ir sėkmingai versle debiutavęs jauniausias verslininkas, daugiausia versle ir visuomeniniame gyvenime pasiekusi moteris–verslininkė bei daugiausia eksportuojanti įmonė.
Mikro įmonių grupėje nugalėtojais tapo Šiaulių UAB „Gantruva”, Kauno UAB „ARGA grupė”, Zarasų UAB „Ersofta”, Kaišiadorių raj. UAB „Scan technika”. Mažų įmonių grupėje laimėjo Palangoje įsikūrusi Onos Mackevičienės įmonė „Rolijona”, Vilniaus UAB „TT Logistic”, Kauno UAB „Rangesta”, Palangos UAB „Bireta” ir Vilniaus UAB „Septynios mylios”. Vidutinių įmonių grupėje nugalėtojais tapo Alytaus UAB „Kortas”, Tauragės UAB „Lignesa”, Vilniaus UAB „Neo aljansas”, Kauno UAB „Kauno spauda” bei Raseinių UAB „Danspin”.
„Jau ketvirtus metus organizuodami konkursą kaskart įsitikiname, kad Lietuvoje smulkaus ir vidutinio verslo atstovai yra itin sumanūs, išradingi, atkaklūs verslininkai. Siekdami naudos ne tik sau, bet ir savo krašto žmonėms, šių įmonių vadovai dažnai pasiekia neįtikėtinų rezultatų. Organizuodami konkursą norime atkreipti dėmesį į jų pasiekimus bei paskatinti ir kitus verslininkus būti veržliais ir ryžtingais, nebijoti įgyvendinti drąsių idėjų”, – sakė didžiausios šalyje smulkiojo ir vidutinio verslo interesus atstovaujančios organizacijos, LVDK Tarybos pirmininkas Danas Arlauskas.
Pasak jo, ankstesnių konkursų nugalėtojai vienbalsiai tvirtina, jog dalyvavimas konkurse paskatino juos siekti dar geresnių rezultatų plėtojant verslą, padėjo susirasti naujų partnerių Lietuvoje ir užsienyje.
„Tikimės, kad ir šių metų konkurso dalyviai ir nugalėtojai pajus šiuolaikinę konkurso dvasią bei jo teikiamus privalumus savojo verslo plėtrai, o jų paraginti sieks kuo geresnių rezultatų, diegs pažangias technologijas, kokybės ir valdymo sistemas, kurs naujas darbo vietas bei didins eksportą. Toks ir yra mūsų organizuojamo konkurso tikslas”, – sakė D. Arlauskas.
Konkurse „Geriausias smulkaus ir vidutinio verslo atstovas 2006” dalyvavo ne tik LVDK narės, bet ir vos Lietuvos smulkios ir vidutinės įmonės, per metus pasiekusios ženklių rezultatų. Iš viso šiais metais konkurse dalyvavo 124 įmonės. Aktyviausi buvo Vilniaus, Kauno, Palangos, Zarasų, Tauragės, Alytaus bei Druskininkų verslininkai.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.