Sutuoktiniai bute įkurdino 99 šunis

Iki viešo skandalo ir konflikto su valdžia privedė nežabota meilė gyvūnams sutuoktinių porą, gyvenančią Portugalijos mieste Tomare.

Tik su teisėsaugos organų pagalba kaimynams pavyko atsikratyti benamių šunų prieglaudos, kurią gailestingi šeimininkai įkūrė savo kambariuose.

Tomaro istoriniame centre esančio nuomojamų butų namo „Sinagoga” savininkai trejus metus siekė, kad veterinarijos tarnybos patikrintų prie jo prisiglaudusį nedidelį pastatą, iš kurio sklido neapsakomas dvokas.

Kai, gavę teismo sankciją, policininkų lydimi veterinarai įėjo į būstą, juos ištiko šokas. „Svečius” pasitiko devyniasdešimt devyni ten gyvenantys šunys.

„Mes įtarėme, kad šiame bute vyksta kažkas keista, bet apie tai negalėjome net ir pagalvoti”, – sakė žurnalistams viena iš kaimynių.

„Tai, ką mes pamatėme, sukrėtė, – skėsčiojo rankomis veterinarė Marija Kandida (Maria Candida). – Sąlygos, kuriomis laikyti šunys, buvo siaubingos ir jiems, ir žmonėms”.

Bet šunų šeimininkė Marija Luiza Korte-Real (Maria Luisa Corte-Real) ir jos vyras dailininkas neketina pasiduoti.

Sužinoję, kad keturkojai buto gyventojai nugabenti į municipalinę šunų prieglaudą, jie prisiekė kuo greičiau juos iš ten pasiimti ir įkurdinti sklype, kurį specialiai šiuo tikslu nusipirko netoli Tomaro.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.