Nemokamu koncertu „Mes prieš AIDS” minėsime Pasaulinę AIDS dieną

Gruodžio 1-ąją, 19 val., minint Pasaulinę AIDS dieną, „Siemens” arenoje bus surengtas įspūdingas nemokamas koncertas „Mes prieš AIDS”. Jo metu Lietuvos atlikėjai, neabejingi šiai problemai, savo muziką dovanos visiems Lietuvos žmonėms.

Renginio metu Pasaulinės AIDS kampanijos veidas Lietuvoje dainininkas Hokshila oficialiai perduos šią misiją vienai žymiai Lietuvos šeimai. „Kitais metais mes daugiau dėmesio skirsime šeimai, todėl kitų metų kampanijos veidas – šeima. Visi, atėję į koncertą, pirmieji galės sužinoti kas sutiko atlikti tokią misiją”, – sakė Lietuvos AIDS centro direktorius Saulius Čaplinskas.

Lietuvos muzikinio pasaulio žvaigždės, aktyviai dalyvaujantys šiame socialiniame projekte, vieningai ragina būti atsargiais ir saugiais. „Niekada neužmirškime, kad kiekvienas iš mūsų galime susirgti šia baisia liga. Raudonas kaspinas tai vilties simbolis. Vilties, kad AIDS epidemijos grėsmė išnyks ir žmonės nebekentės bei nemirs nuo šios ligos”, – sakė grupės „SEL” lyderis Egidijus Dragūnas.

„Labai gaila, kad egzistuoja tokios dienos kaip „AIDS diena”. Juk kur kas būtų smagiau, jei nereikėtų jos minėti, bet jei galima padaryti nors vieną minutę, dieną ar net gyvenimą bent kiek šviesesnį, padarykime tai kartu! – sakė koncerte dalyvaujantis dainininkas Alanas Chošnau.

Dainininkė Atlanta ragina saugotis pačiam ir gerbti kitus. „Reikia stengtis, kad ir kiti suprastų, jog AIDS yra visų mūsų problema”, – sakė ji.

Muzikinio realybės šou „Dangus” dalyvis Jonas Čepulis, taip pat prisidėjo prie šios akcijos. Jis mano, kad AIDS yra vienas iš tų dalykų, kuriems prevencija labai padeda, todėl negalima likti abejingais.

„Nenusisukime nuo tų, kurie serga, o kaip tik padėkime. Juk toks malonus jausmas daryti gerą kitam,”- sakė grupės „YVA” dainininkė Natalija Zvonkė.

Koncerte „Mes prieš AIDS” taip pat dalyvaus grupės „Skamp”, „Žas” ir „G&G Sindikatas”, Violeta Riaubiškytė, muzikinio realybės šou „Kelias į žvaigždes” dalyviai Vudis ir Vilija bei Augustė iš „Dangaus”. Renginį „Mes prieš AIDS” ves Marijonas Mikutavičius.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Renginiai su žyma , , , , .

4 atsiliepimai į "Nemokamu koncertu „Mes prieš AIDS” minėsime Pasaulinę AIDS dieną"

  1. Ericka

    Nu jega, koncai gerai 😀

  2. TOMAS

    Jeigu be visokiu YVU butu puikus koncertas, jos tik viska gadina net pykina ziurint. ZIAURu.

  3. turbanka

    vaziusoiu 8)

  4. Tadukas

    Jo aids yra negerai 😀 reikia toki dalyka atsvest 🙂

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.