„Logitech” pristatė „Windows Live Messenger” pritaikytą interneto kamerą

Internetinių kamerų gamintoja „Logitech” šiandien pristatė stilingą, specialiai „Windows Live Messenger” vartotojams pritaikyta interneto kamerą.

„Windows Live Messenger” yra naujausia „MSN Messenger” versija. „MSN Messenger” šiuo metu yra populiariausia bendravimo internetu programa – ją naudoja daugiau kaip 255 milijonai žmonių visame pasaulyje .

Su naująja „QuickCam Communicate STX Plus for Windows Live Messenger” interneto kamera naudotis nemokamais „Windows Live Messenger” vaizdo skambučiais tapo itin paprasta. Norint pradėti tokį skambutį, tereikia paspausti vieną mygtuką. O kameros privatumo funkcija garantuoja, kad filmuojamą vaizdą matys tik tie, kurie jį turi matyti.

„QuickCam Communicate STX Plus” interneto kamera skirta namų kompiuteriams. Joje įrengtas aukštos kokybės VGA CMOS sensorius, kurio maksimali geba siekia 640 x 480 pikselių, ir vaizdo gerinimo technologija. Sidabro ir juodos spalvos kameroje taip pat įtaisytas patogus tvirtinimo elementas, o kartu su kamera komplektuojamos ir stilingos „Logitech Internet Chat” ausinės su aido šalinimo technologija.

„Naujoji interneto kamera yra puikus sprendimas norintiems už priimtiną kainą įsigytį geros kokybės interneto kamerą,- teigia „Logitech” Vaizdo įrenginių padalinio marketingo vadovė Gina Clark. Ši kamera pilnai pritaikyta prie „Windows Live Messenger” bendravimo programos, be to, joje įrengtos papildomos privatumo funkcijos. Šiuo metu tai geriausias produktas, kurį „Logitech” sukūrė bendradarbiaudama su „Windows Live Messenger” kūrėjais.”

„Vaizdo skambučiai yra itin populiari „MSN” ir „Windows Live Messenger” galimybė – kas mėnesį ja pasinaudoja daugiau kaip 115 milijonų unikalių vartotojų,- pridūrė „Microsoft Lietuva” Windows produktų grupės vadovas Aleksandras Golod. – Tokie produktai kaip naujoji „Logitech” interneto kamera suteikia dar daugiau galimybių esamiems ir būsimiems vaizdo skambučių naudotojams.”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Informacinės technologijos su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.