LSKL rinktinėje – pajėgiausi čempionato krepšininkai

Lapkričio 24 dieną 19 valandą Vilniaus Siemens arenoje įvyks intriguojantis ir, be abejonių, įdomus krepšinio mačas. Iššūkio susitikimu pavadintose rungtynėse susitiks geriausi Lietuvos moksleiviai bei studentai.

Lietuvos studentų krepšinio lyga (LSKL) oficialiai paskelbė galutinę sudėtį penktadienį įvyksiančiam susitikimui. Tarp 12 naudingiausių LSKL krepšininkų yra trys žalgiriečiai ir 9 Nacionalinės krepšinio lygos atstovai.

Pateikiame LSKL rinktinės sudėtį penktadienio dvikovai su MEL:

Vidmantas Užkuraitis LKKA Įžaidėjas

Mantas Kalnietis VDU Įžaidėjas

Vytenis Jasikevičius KTU Atakuojantis gynėjas

Martynas Girnius VGTU Atakuojantis gynėjas

Artūras Milaknis LKKA Gynėjas / Puolėjas

Paulius Gasiūnas KTU Puolėjas

Andrius Montrimas MRU Puolėjas

Darius Griškėnas VPU Puolėjas

Povilas Stasiulionis LŽŪU Sunkusis krašto puolėjas

Renatas Jonelis ŠU Sunkusis krašto puolėjas

Tadas Šablinskas VPU Vidurio puolėjas

Darius Šilinskis VDU Vidurio puolėjas

LSKL rinktinei vadovaus patyręs ir gerai žinomas Lietuvos kūno kultūros akademijos (LKKA) strategas Edas Nickus, šį sezoną treniruojantis ir Marijampolės „Sūduvos” klubą iš LKL.

Pasak E.Nickaus, LSKL krepšininkų negąsdina sėkmingas MEL ekipos pasirodymas dvikovoje prieš jungtinę Kauno „Žalgirio” ir Vilniaus „Lietuvos ryto” komandą praėjusiais metais (MEL pralaimėjo tik 102:106). „Surinkome vienus geriausių lygos žaidėjų, kuriuos gerai pažįsta LSKL gerbėjai. Mūsų krepšininkai – savo komandų lyderiai. Nežadame pataikauti jaunesniems, atvirkščiai, parodysime jiems jėgą ir tikrą kovą,” – žadėjo LSKL rinktinės treneris.

Primename, kad įspūdingiausiame šio sezono MEL ir LSKL drauge organizuojamame renginyje koncertuos populiariausios Lietuvos grupės – „G&G Sindikatas”, „Biplan”, „Yva” ir „Slap Jack”, šoks „Tina Dance” šokėjos.

Sirgaliams, atvykusiems stebėti MEL ir LSKL rinktinių akistatos, renginio organizatoriai ir rėmėjai žada daugybę pramogų bei gerą nuotaiką. Įėjimas į renginį – nemokamas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.