Maskvoje – Irmos ir Viktoro duetas

Dainininkė I.Sėlenienė ir nuo Lietuvos teisėsaugos besislapstantis V.Uspaskichas Rusijos sostinėje įrašinėja bendrą dainą

Vakar du kauniečiai – dainininkė Irma Sėlenienė ir muzikos prodiuseris Aras Žvirblys išlipo iš traukinio Maskvoje. Juos pasitiko automobilis, už kurio vairo sėdėjo buvusio Darbo partijos lyderio Viktoro Uspaskicho asmeninis vairuotojas.

Svečiai iš Lietuvos buvo nugabenti į V.Uspaskicho namus, kuriuose jie praleis keletą dienų, – tiek, kiek užtruks bendros I.Sėlenienės ir V.Uspaskicho dainos įrašas bei vaizdo klipo filmavimas.

Išnuomojo prestižinę studiją

„Traukinio bilietai, vizos, draudimas – viskuo pasirūpino Viktoras Uspaskichas, mums dėl nieko nereikėjo sukti galvos”, – vakar „Kauno dienai” pasakojo I.Sėlenienė, likus porai valandų iki darbo vienoje geriausių Maskvos įrašų studijoje pradžios.

Studiją bendros dainos su Irma įrašui irgi išnuomojo V.Uspaskichas. Politinio prieglobsčio, kaip teigta, Rusijoje pasiprašęs verslininkas vakar nenorėjo minėti, kiek kainuos studijos nuoma. „Aš ir pats dar nežinau”, – paaiškino projekto mecenatas V.Uspaskichas.

Muziką kol kas pavadinimo dar neturinčiai dainai, kurią įrašys I.Sėlenienės ir V.Uspaskicho duetas, sukūrė A.Žvirblys. Lietuviškus žodžius – kaunietis Olegas Zotovas, kuriam talkino Irma. Ši daina skambės naujausiame gruodžio mėnesį pasirodysiančiame I.Sėlenienės albume.

Išlaidų neskaičiuoja

„Visos dainos yra apie meilę. Ir mūsų su Irma daina bus apie tai. O meilė gali būti įvairi – moterims, tėvynei, žemei. Partijai”, – vakar prieš susitikdamas su I.Sėleniene garso įrašų studijoje „Kauno dienai” telefonu pasakojo V.Uspaskichas. Ištaręs žodį „partijai”, jis ilgai juokėsi.

„Man smagu, kad Irma pas mane atvyko, nors dabar tvarkau reikalus mieste ir savo svečių iš Lietuvos net nemačiau”, – sakė jis.

„Mes su Irma seni pažįstami, kartu dainavę ne vieną kartą. Tiesa, ne viešai, tik prie bendro stalo, – kalbėjo V.Uspaskichas. – Profesionalioje įrašų studijoje dirbsime pirmą kartą”.

Paklaustas, kokią sumą, skaičiuojant visas svečių iš Lietuvos viešnagės išlaidas, jis paskyrė bendros su Irma dainos įrašui, V.Uspaskichas atsakė: „Nežinau, kiek tai kainuos. Neturėjau laiko skaičiuoti. Be šou, turiu ir kitų užsiėmimų, pavyzdžiui, biznį”.

Lyrinis herojus – atpažįstamas

„Šiandien įrašų studijoje bus tik didžiulė repeticija ir pasitarimas su vaizdo klipo filmavimo grupe”, – teigė telefonu I.Sėlenienė.

Ji patikslino, kad daina, kurią įrašys su V.Uspaskichu, bus jokiu būdu ne politinė. „Kiekvienas joje įžvelgs tai, ką norės, – sakė Irma. – Mūsų daina – apie žmogiškus jausmus, nuopuolius, prisikėlimą”.

„Pažįstu Viktorą ne kaip politiką, bet kaip žmogų, – kalbėjo dainininkė. – Kai buvo kuriama ši daina, man dingtelėjo mintis, kad tekstas galėtų būti ir apie jį. Spontaniškai paskambinau ir pasiūliau bendrą projektą. Viktoras iškart sutiko. Pažadėjo, kad „padarysime nerealiai”.

I.Sėlenienė sakė, kad kelias dienas, kol ji su A.Žvirbliu viešės pas V.Uspaskichą, brangiausiu pasaulio miestu vadinamoje Maskvoje jų laukia intensyvi programa. Po darbo įrašų studijoje numatytos išvykos į klubus, populiarių Rusijos atlikėjų koncertus.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , , , , , , , .

1 atsiliepimas į "Maskvoje – Irmos ir Viktoro duetas"

  1. Sapnas

    KUr man gaut ju daina ka???

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.