Baggy B suteiktas NML šansas

„Kelio į žvaigždes 2” dalyvių muzikinės dvikovos sulaukia vis daugiau žiūrovų susidomėjimo. Šeštojo realybės šou finalo metu Baggy B ir Radži surinko net 52 669 balsų. Galima spėti, kad publika jau išsirinko savo realybės šou numylėtinius, nes ketvirtą savaitę iš eilės finalo nugalėtojas tiesiog sutriuškina savo konkurentą. Šį kartą žiūrovai neatsispyrė romų kilmės atlikėjui Radži, kurį kolegos jau antrą kartą išrinko dainuoti į „karštąjį mikrofoną”.

„Pirmąjį šansą gyventi man suteikė mama, antrąjį- globėja, o trečiąjį… Jūs mano klausytojai ir aš jumis pasitikiu”,- kaip visada sentimentalumu žiūrovus papirkti bandė Radži. Ir jam puikiai pavyko.

Nors reperio Baggy B naujoji daina „Gyvenu gerai” sausakimšoje Utenos Kultūros rūmų salėje privertė pašokti iš savo kėdžių ir kartu dainuoti net vyresnio amžiaus klausytojus, televizijos žiūrovai jam buvo negailestingi. Širdies reikaluose susipainiojęs vaikinas, paskutiniąją savaitę visas savo jėgas skyręs tam, kad vėl pelnytų savo merginos- „Kelio į žvaigždes” šokėjos Dinaros palankumą, pralaimėjo triuškinančiu skirtumu.

„Baigiu šou su melodija”,- dar prieš paskelbiant rezultatus į žiūrovus kreipėsi Baggy B. Nors ir neslėpdamas, kad tikisi pralaimėjimo, išgirdęs, kad jo konkurentas sulaukė trisdešimt tūkstančių skambučių daugiau (9609:43 060), Baggy B pastebimai nuliūdo. „Neleisk, kad tai baigtųsi”,- atsisveikindamas dainavo jis.

Gali būti, kad kelias žvaigždžių link vaikinui dar nesibaigs, nes šou vedėjas A.Valinskas nusprendė jam suteikti NML šansą. Tiesa, taip paprastai vaikinui jis neatiteko. Nuspręsti Baggy b likimą buvo patikėta šou naujokei Ramunei, dėl kurios reperis ir sulaukė savo mylimosios priekaištų.

„Atiduodu tau savo NML šansą ir tu turi nuspręsti, ką su juo daryti,- pralaimėjusiajam jau palikus sceną, į merginą kreipėsi A.Valinskas. Pagalvok, kada tau bus geriau, kai Baggy b bus čia ar ten, laisvėje”.

Ramunė nedvejodama ištarė lemtingąjį „taip”. Baggy B kitą sekmadienį turės galimybę susirungti NML kovoje „Va Bank” ir ją laimėjęs dar kartą grįžti į „Kelias į žvaigždes 2”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.