Parai išnuomotame kambaryje – merginos kūnas

Parai kambarį su mergina išsinuomojęs vaikinas iš jo dingo neatsisveikinęs. Kambaryje rastas mirusios, įtariama, prostitucija besivertusios narkomanės kūnas.

Užvakar, apie 18 val., Taikos prospekte 44, AB „Klaipėdos energija” bendrabučio-viešbučio kambaryje aptiktas nenustatytos asmenybės moters kūnas.

Apie 25 metų, 170 cm ūgio mirusioji gulėjo viešbučio kambario lovoje. Anot teisėsaugininkų, moters nosyje buvo įvertas auskaras, o ant kojos – sunkiai įžiūrima tatuiruotė.

Moteris buvo pusiau nuoga, o rankos aptiktos injekcijų, būdingų narkomanams, žymės.

AB „Klaipėdos energija” bendrabučio administratorė Genutė Gučienė pasakojo, jog čia apsistoja įvairūs žmonės: vieni gyvena ilgesnį laiką, kiti nuomojasi kambarį parai.

Tądien mirusiąją kambaryje aptiko bendrabučio budėtoja – esą baigėsi parai užsakyto triviečio kambario nuomos laikas, tačiau išeinančių nuomininkų ji nesulaukusi.

Pabeldus niekas neatsakė, tad budėtoja stumtelėjo duris. Joms atsivėrus moteris ir pastebėjo kraupų radinį. Apie tai buvo skubiai pranešta policijai. Darbuotojos tvirtina, kad toks atvejis bendrabutyje pirmas.

Teigiama, jog kambarį išsinuomojęs jaunuolis pateikė asmens tapatybės kortelę su 1981 metais gimusio kretingiškio duomenimis. Kartu su vaikinu į kambarį nuėjo ir mergina.

Spėjama, kad jaunuolis iš bendrabučio išėjo budėtojai tvarkant kambarius ar įsimaišęs į nuomininkų būrį.

Bendrabučio darbuotojos prisimena, kad minėta mergina čia lankėsi ne kartą – esą ji galėjusi dirbti prostitute. Moterų teigimu, ji gyvenusi Kauno gatvėje.

Mirusios asmenybę tikslina uostamiesčio Kriminalinės policijos Asmenų paieškos skyrius. Teisėsaugininkai vis dar laukia medicinos ekspertų išvadų.

Pirminiais duomenimis, merginos mirtis nebuvo smurtinė. Ji galėjo mirti perdozavusi kvaišalų – tokią versiją netiesiogiai patvirtina ir po lova rastas švirkštas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.