M. Džeksonas nuvylė savo gerbėjus

Dainininkas Maiklas Džeksonas (Michael Jackson) pirmą kartą pasirodė scenoje po to, kai buvo išteisintas vaikų tvirkinimo byloje. Tačiau popmuzikos žvaigždė nuvylė savo gerbėjus, padainavęs tik kelias dainos „We Are The World” eilutes per pasaulio muzikos apdovanojimų ceremoniją Londone, pranešė BBC.

M. Džeksonas žurnalistams teigė, kad tai buvo nesusipratimas, jog jis turėjo dainuoti hitu tapusį singlą „Thriller”. 48 metų popmuzikos žvaigždė taip pat laimėjo apdovanojimą už daugiau nei 100 mln. albumų pardavimą per savo karjerą.

Apdovanojimą jam įteikusi Bejonsė Noulz (Beyonce Knowles) teigė: „Jei ne M. Džeksonas, aš niekuomet nebūčiau dainavusi”.

Į sceną įžengęs M. Džeksonas susilaukė stulbinančių ovacijų. Jis susirinkusiems žmonėms teigė: „Aš jus myliu. Dievas išklausė mano maldų. „Thriller” tapo gausiausiai parduotu visų laikų albumu. Iš visos širdies myliu savo gerbėjus. Myliu Angliją”. Po šių žodžių nuo scenos nulipęs dainininkas dar susilaukė ovacijų iš gerbėjų, kurie vis dar tikėjosi, kad jis dainuos.

M. Džeksonas turėjo atlikti savo hitu tapusią dainą „Thriller”, tačiau ją atliko kita amerikiečių muzikos žvaigždė Krisas Braunas (Chris Brown). Kai gerbėjai pagaliau scenoje sulaukė savo dievaičio, jis į sceną įžengė su dar 50 jaunų žmonių ir padainavo vos kelias eilutes iš kitos savo dainos.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.