Į vestuves nepakvietė buvusių mylimųjų

Holivudo aktoriai Tomas Kruzas (Tom Cruise) ir Keiti Houlms (Katie Holmse) į šį savaitgalį Italijoje vyksiančių vestuvių svečių sąrašą neįtraukė dviejų buvusių savo mylimųjų.

Šeštadienį, garsenybių porai mainant aukso žiedus, nedalyvaus nei Penelopė Krus (Penelope Cruz), nei Džošua Džeksonas (Joshua Jacksonas).

P.Krus su filme „Vanilinis dangus” drauge vaidinusiu T.Kruzu susitikinėjo šiam išsiskyrus su pirmąja žmona Nikole Kidman. Kalbama, kad jiedu ir toliau liko draugai.

Šį savaitgalį ispanų kino žvaigždė liks Niujorke, kur pristatinės naująjį savo filmą „Sugrįžimas”.

Kvietimo į vestuves negavo ir buvęs K.Houlms vaikinas Dž..Džeksonas, kartu su ja vaidinęs juostoje „Dosono įlanka”.

Tuo metu, kai pora išsiskyrė, K.Houlms žurnalui „Rolling Stone” yra sakiusi: „Aš įsimylėjau, tai buvo pirmoji mano meilė, tai buvo kažkas neįtikėtino ir nenusakomo, ką aš visuomet branginsiu. Jaučiuosi tokia laiminga, kadangi dabar jis yra vienas geriausių mano draugų”.

Pora kartu šešerius metus filmavosi populiariuose televizijos serialuose. Kalbama, kad Dž.Džeksonas su K.Houlms nėra bendravęs nuo 2005 metų balandžio, kai ji sutiko T.Kruzą. Kad nebuvo pakviestas į vestuves, Dž.Džeksonas nepriima asmeniškai ir televizijos kanalui „Fox News” teigė: „Kvietimas tikriausiai pasimetė pašte. Galbūt nebuvo kviečiami tik poros neturintys draugai”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.