LNK „Nuo…iki…” vedėjai R. Mikelkevičiūtei – E.Žičkaus staigmena

„Mano šefė – mano karalienė”, – juokiasi „Nuo.. iki..” laidos redaktorius Edvardas Žičkus, paprašytas papasakoti, kokį pokštą iškrėtė savo kolegei Rūtai Mikelkevičiūtei.

Laidos autoriai kurį laiką ruošėsi kelionei į pajūrį, kuriame keletas garsių įmonių rengė pokylį ant vandens. Tačiau iki jo likus kelioms dienoms Rūta pareiškė, kad greičiausiai niekur nevyks, nes atsirado neatidėliotinų darbų.

Kadangi panašiai baigiasi dažni laidos autorių planai kur nors išvykti papramogauti, Edvardas neteko kantrybės ir nusprendė, kad jau šį kartą jis lengvai nepasiduos. Žinodamas, kad viena didžiausių Rūtos aistrų yra galingi visureigiai, jis ėmė ją vilioti būtent automobiliniu būdu už 250 tūkstančių litų.

„Edvardas man paskambino ir pasakė, jog viską jau suorganizavo ir kad kelionės ilgai nepamiršiu” – kolegos žodžius prisimena Rūta Mikelkevičiūtė. „Nuo.. iki..” vedėja neteko žado, kai ankstų šeštadienio rytą pasiimti jos prie namų Edvardas atvažiavo su didžiuliu naujutėlaičiu visureigiu „Land Rover Discover”. Būtent tokia pat mašina Lietuvoje vizito metu buvo vežiojamas karalienės Elžbietos II vyras Princas Filipas.

Aišku, kad jau po 20 minučių Rūta panoro pati atsisėsti už vairo. „Buvau pamiršęs dar vieną Rūtos aistrą greičiui. Netekau kantrybės tada, kai greičio rodyklė artėjo prie 190 km/ h.” – juokėsi Edvardas.

„Brangioji, ši mašina skirta saugiam vairavimui, o ne raliui”, – kolegos žodžius prisimena Rūta.

Ir kitądien grįžtant į sostinę Edvardas nebeleido Rūtai sėsti prie vairo, o kolegę saugiai namo parvežė pats…

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.