Verslo ėmęsis studentas atsidūrė prieš pistoleto vamzdį

Kaukėtų plėšikų auka tapo praturtėti bandęs vienos Kauno aukštosios mokyklos studentas.

Lapkričio 13-osios vakarą jis pateko į spąstus pereinamuose Kovo 11-osios gatvės kiemuose.

Į pasalą dvidešimtmetį atvežė jo siūlomais įvairių garsių firmų drabužiais neva susidomėjęs pirkėjas.

Prekiauti rūbais bei avalyne pinigų nepriteklių jautusiam studentui pasiūlė draugas. Dvidešimtmetis teigia pradėjęs ieškoti pirkėjų per pažįstamus, dalydamas visiems savo telefoną.

Lapkričio 13-ąją sulaukta skambučio. Siūlomomis prekėmis susidomėjęs asmuo atvyko automobiliu, tačiau pareiškė pageidavimą važiuoti į jo namus, kad pirkinius būtų galima pasimatuoti.

Taip atvažiuota prie Kovo 11-osios 50-ojo namo. Neva patogiausia buvo išlipti prie atokesnėje vietoje esančios apleistos boilerinės.

Išlipus laukan, pirkėjas dar panoro užsirūkyti. Berūkant lyg iš po žemių išdygo trys žmogystos. Dviejų veidus dengė kaukės, trečias slėpė akis po gobtuvu. Iš to daroma prielaida, kad neužsimaskavus auka galėjo juos atpažinti.

Studento teigimu, pirmiausiai plėšikai jam trenkė į veidą. Po to įrėmė į smilkinį daiktą, panašų į pistoletą. Daugiau smurto nenaudota, nes netikėtoje situacijoje atsidūrusi auka nesipriešino.

Dvidešimtmečio teigimu, atsitokėjus nebebuvo nei už boilerinės stovėjusio automobilio, kurio bagažinėje liko masyvus turgaus krepšys, kurį vos buvo galima pakelti nuo žemės, nei užpuolikų.

Net neabejojama, kad už prekes taip ir nesusimokėjęs pirkėjas bei nakties tamsa prisidengę plėšikai (buvo apie septinta valanda vakaro) buvo bendrai.

Nusikaltėlių grobis įvertintas daugiau kaip dešimt tūkstančių litų. Be krepšyje buvusių įvairių firmų džinsų, striukų, batų, marškinėlių iš aukos atimti ir asmeniniai du šimtai litų bei mobiliojo ryšio telefonas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.