Dramaturgai ieško gyvo santykio su žiūrovais ir kitomis meno rūšimis

Po turiningų vasaros atostogų, naudingų seminarų („Drama Jam Session”, „Rašanti karta” ir kt.) ir sėkmingų premjerų (Tado Vidmanto „Gyvenimo obuolys”, Mariaus Macevičiaus „Antoškos kartoškos” ir kt.) dramaturgų klubas D5 vėl rengia visuomeninę meno akciją. Šių metų lapkričio 16 d. 18 val. klubo D5 nariai visus šiuolaikinei dramaturgijai neabejingus asmenis kviečia sudalyvauti literatūriniame performanse.
Šio renginio tikslas – ieškoti abipusiai naudingų šiuolaikinės dramaturgijos ryšių su kitomis meno rūšimis ir skatinti aktyvų publikos dalyvavimą kūrybos procesuose. Performanso metu vyks improvizuoti Gabrielės Labanauskaitės pjesės „Cirkas” ir Mariaus Macevičiaus poezijos skaitymai. Skaitymus papildys gyva muzika, vaizdo projekcijos ir draugiškos diskusijos.
Performansas vyks Baltijos gintaro meno centre (Šv. Mykolo 12), kurio savininkai, Virginija ir Kazimieras Mizgiriai, jau ne pirmus metus aktyviai inicijuoja ir palaiko produktyvius tarpdisciplininius ryšius su pačių įvairiausių meno sričių kūrėjais.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Renginiai su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.