„TNT Lietuva“ pardavimų apimtys padidėjo 27 proc.

Skubių siuntų gabenimo bendrovės „TNT Lietuva” pardavimų apimtys per 9 š.m. mėnesius padidėjo 27 proc. lyginant su tuo pačių laikotarpiu 2005 m. Per 9 š.m. mėnesius bendrovė pervežė 29 proc. daugiau siuntų.

Pasak „TNT Lietuva” generalinio direktoriaus Aivaro Sebeckio, žymų „TNT Lietuva” pardavimų augimą lėmė investicijos į paslaugų kokybės gerinimą, platus mobiliųjų informacinių technologijų naudojimas. „Stengiamės siūlyti klientų poreikius atitinkančias paslaugas, taip pat didelį dėmesį skiriame jų kokybei, – teigia A.Sebeckis. – Klientai vertina tai, kad gabename tiek skubias smulkias siuntas, tiek krovinius, kuriems daugiau aktuali kaina, nei pristatymo greitis, siuntas pristatome iš Lietuvos ir į ją kiekvieną darbo dieną bei per nustatytą dienų skaičių.”

A.Sebecko teigimu, šiais metais populiariausios yra siuntos iki 30 kg, siunčiamos naudojantis oro transportu (Global Express paslauga) bei kroviniai (virš 30 kg), transportuojami naudojantis žemės transportu (Economy Express paslauga). Abiejų paslaugų „TNT Lietuva” pardavimai per 9 š.m. mėn. augo maždaug 30 proc. Eksportas labiausiai išaugo į Vokietiją, Didžiąją Britaniją ir Daniją. Daugiausiai siuntų į Lietuvą buvo pristatyta iš Vokietijos, Prancūzijos, Kinijos, Italijos. Ypač pagyvėjo Lietuvos įmonių bendradarbiavimas su Vokietija – eksportas į šią šalį išaugo 23 proc., o importas – 65 proc. Taip pat pastebimas ženklus importo augimas iš Kinijos ir Taivanio – apie 70 proc. „Siuntų srautai atspindi šalies verslo rinkos tendencijas – tradiciškai artimiausi lietuvių verslo partneriai yra Vokietijoje, taip pat pastebime, kad vis daugiau prekių importuojama ir rytų šalių – Kinijos ir Taivanio,” – teigia. A. Sebeckis.

„TNT Lietuva” šiais metais gavo tris tarptautinius kokybės, aplinkosaugos ir profesinės saugos bei sveikatos sertifikatus, siuntas pradėjo gabenti didesniu lėktuvu, bendrovės kurjeriai pradėjo naudoti modernius nešiojamus duomenų kaupiklius.

„TNT Lietuva” dar šiais metais planuoja gauti SA 8000 sertifikatą, rodantį, kad įmonė užtikrina darbuotojams lygias galimybes bei tinkamas darbo sąlygas. Taip pat baigiamas optimizuoti apmokėjimo už paslaugas procesas – sąskaitos bus pateikiamos elektroniniu būdu atitinkamoje interneto svetainėje, iš kurios klientai galės jas atsisiųsti.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Transportas su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.