“Hearts“ laikinai vadovaus E.Riabovas

Edinburgo „Hearts”, kuriam priklauso septyni Lietuvos futbolininkai, vėl turi naują trenerį – juo laikinai tapo Eugenijus Riabovas.

Po to, kai spalio pabaigoje iš „Hearts” vyriausiojo trenerio pareigų dėl sveikatos problemų laikinai pasitraukė Valdas Ivanauskas, jo vietą užėmė 64 metų futbolo specialistas iš Baltarusijos Eduardas Malofejevas.

Tačiau, kaip pranešė „Hearts” klubas, E. Malofejevas šiuo metu laikinai pasitraukė iš savo pareigų, nes siekia įgyti UEFA profesionalaus trenerio licenciją. Tuo metu baltarusį pavaduos lietuvis Eugenijus Riabovas, šiemet su „Kauno” komanda iškovojęs A lygos čempionų titulą.

E. Riabovas tapo jau septintuoju „Hearts” treneriu per pastaruosius 21 mėnesį, kuomet komandą įsigijo verslininkas iš Lietuvos Vladimiras Romanovas.

„Kauno” treneris į Edinburgą atvyko dar prieš savaitę ir vakar stebėjo Škotijos „Premier” lygos rungtynes tarp „Falkirk” ir „Hearts”, pasibaigusias 1-1. „Kaunui” paskutinėse dvejose A lygos rungtynėse vadovavo A. Ramoška.

Tuo tarpu kol kas neaiški ir V. Ivanausko ateitis. Šio mėnesio pradžioje jis pareiškė, kad dar nėra pilnai atsistatęs po patirtų sveikatos problemų ir ketino dar kurį laiką pailsėti.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.