Kuriamas antrasis žvaigždžių ir muzikos realybės šou „Dangus”

Toks pat profesionalus, kokybiškas, sėkmingas, į muzikinį-sceninį ugdymą ir gyvai dainuojančių naujų Lietuvos muzikos žvaigždžių kūrimą orientuotas antrasis žvaigždžių ir muzikos realybės šou „Dangus” jau kitų metų pradžioje pasirodys „Tango TV” eteryje.
„TV3 projektas, padovanojęs Lietuvai naują profesionalių muzikos kūrėjų ir atlikėjų kartą, vėl kviečia talentus prisijungti prie patyrusių muzikos profesionalų komandos ir įrodyti savo vertę kovoje dėl vietos didžiojoje scenoje, – ragina antrojo „Dangaus” prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas, „Tango TV” kuriantis „Metų vaizdą” ir „Mados reidą”. – Ir šiemet projekto dalyviams bus sudarytos geriausios sąlygos atskleisti vokalinius, aktorinius, šokio ir kūrybinius sugebėjimus naudojantis profesionalia įrašų studija, repeticijų salėmis ir, be abejonės, Lietuvoje ir pasaulyje įvertintais garsiausiais scenos profesionalais – jų žiniomis ir patirtimi.”
„Dangaus” akademijoje ir šiemet išvysime pernai sėkmingai studentus mokiusius autoritetus – Nijolę Maceikaitę, Stepą Janušką ir Iloną Balsytę, kurie savo žinias perduos pagal tvarkaraštį nustatytomis studijų dienomis. Atlikėjų stiliumi rūpinsis per pernykštį TV3 „Dangų” išgarsėjęs stilistas ir laidos vedėjas Mantas Petruškevičius, ir šio „Dangaus” dalyviams talkins maestro Vytautas Kernagis, „SCAMP”, „B’Avarija”, „InCulto”, „Naujieji Lietuviai”, „69 Danguje”, „Biplan”, „Yva” ir kitų grupių nariai, kūrėjai, prodiuseriai, kiti garsūs Lietuvoje scenos vardai. Scenos judesio ir šokio studentus mokys Pasaulio Hip hop’o šokio čempionas, Lietuvos ir Baltijos šalių taurės laimėtojas treneris Kęstutis Baranauskas.
„Dangaus” kūrėjai šį sezoną žada dar daugiau geros muzikos, nes šį kartą realybės šou skirtas duetams; dar daugiau ambicijų, nes jauniesiems talentams bus suteikta kur kas daugiau laisvės ir atsakomybės priimant esminius, šou eigą nulemsiančius sprendimus; ir dar daugiau kovos, nes šį kartą scenoje išlikti kai kuriems dalyviams padės net pačios garsiausios žvaigždės.
„Jau gruodžio mėnesį jaunuosius Lietuvos talentus pakviesime į atrankas, kurios vyks Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Šiauliuose, o „Dangaus” dalyvio anketas žiniasklaidoje išplatinsime netrukus, – praneša S. Urbonavičius-Samas. – Šiame realybės šou dalyvaus tik kiek daugiau nei dešimt Lietuvos talentingiausiųjų.”
Antrojo „Dangaus” akademija ir šiemet įsikurs sostinėje.

Antrasis žvaigždžių ir muzikos realybės šou „Dangus” – jau kitų metų pradžioje per „Tango TV”!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.