Mieganti apsauga – nakties akiplėšų pagalbininkė

Vakar naktį Kaune vėl užregistruota vadinamoji žaibiška vagystė. Įsibrauta į Studentų gatvės daugiabučių apsuptyje esančią vaistinę „Paparčio žiedas”. Paskutinis panašus įsilaužimas į Kauno vaistines užregistruotas prieš porą mėnesių – naktį rugsėjo 6-ąją. Tačiau ši aplinkybė – menka paguoda „Paparčio žiedo” vaistininkėms: ir tada išpuolis surengtas pas jas.

Lygindama praėjusį kartą su vakarykščiu, vaistinės vedėja rado daugiau panašumų negu skirtumų. Ir tada darbuotasi tikrai ne tiek laiko, per kiek tvirtina į aliarmą atskubėję UAB „Trikampis žiedas” apsaugininkai. Ir tada įsibrovėlius domino kosmetika, kuria prekiauja vaistinė. Tik dabar jau kartu su ja, kaip manoma, netrukus pasirodysiančia turgavietėse arba iš po skverno, siūlant pusvelčiui, pagrobti ir pastaruoju metu plačiai reklamuojami „Gamtos namų” vitaminai, todėl šįkart grobis greičiausiai bus įvertintas dvigubai didesne suma. Kad grįžo tie patys vagys, verčia manyti ir tai, kad šįkart jie įsibrovė per kitą stiklą, o ne tą, kuris buvo pakeistas po ano išpuolio, matyt, baiminantis, kad jis bus patobulintas ir sunkiau įveikiamas.

Vaistinės vedėja prisipažįsta nespėjus po anos vagystės, apsaugininkų patarimu, įsirengti metalinių žaliuzių. Tačiau vakar ji dienraščiui teigė turbūt dabar jau nutrauksianti su UAB „Trikampis žiedas” sutartį, jeigu, kaip paaiškėjo, mokanti jai tik už patarimus.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.