Šiemet Kalėdų koncepciją kuria juoda spalva

Namų dizaino, dekoravimo ir juvelyrinių dirbinių salonų tinklas „Dorado” pristato karščiausią šių metų naujieną – juodąsias Kalėdas. Tai visiškai kitokia, ambicinga ir preciziška Kalėdų koncepcija, kurioje vyrauja viena paslaptingiausių paletėje – juoda spalva.

„Vakarinės aprangos kodas „juodas kaklaraištis” labai formalus ir elegantiškas. Kiekviena stilinga moteris savo garderobe privalo turėti „mažą juodą suknelę”. Galu gale, visi „blogi” vyrukai turi juodas skrybėles. Juoda spalva šiais metais užėmė ypatingą poziciją ir Kalėdų šventėje, ji yra pagrindinė šių metų Kalėdų dekoro spalva. Juoda vyrauja visur: interjero, šventinio stalo, kalėdinės eglutės dekoravime. Visa, kas vyravo tradicinėje kalėdinėje puošyboje, šiais metais iš esmės pasikeičia,” – pasakoja Ingrida Fedaravičienė „Dorado” salonų direktorė.

Pasak jos, šių metų kalėdinė tamsa apgaulinga. Jai išsisklaidžius iš juodumos iškyla visa, kas joje slypi: prabanga, dramatiškai paslaptingas krištolinis spindesys, prabangaus audinio šiluma, žvakių liepsnos aistra, sendinto sidabro ornamentika.

Nuo vaikystės visiems puikiai pažįstamas Kalėdų simbolis – eglutė – šį Kalėdų sezoną ypatinga. Ji nebe švelniai žalia, o aistringai juoda ir ekstravagantiška. Kalėdų eglutės šakos šiais metais yra dekoruojamos baltomis rožėmis, baltais karveliais, kraujo spalvos lelijomis ir sendinto sidabro burbulais.

„Dorado” salono interjero dizaineriai teigia, kad juoda spalva dabar karaliaus ne tik ant mados podiumo, bet ir interjero puošyboje. Dizainerių sukurtuose kalėdiniuose interjeruose juoda spalva išlieka paslaptinga ir įgyja vitališkumo. Interjere ji sukuria prabangą, aitrina vaizduotę ir skatina kūrybiškumą. Juodos spalvos karalystę interjero dizaineriai siūlo sušildyti granato, turkio bei rudeninių lapų spalvų motyvais.

Kalėdinio stalo dekoravime juoda spalva įgyja baroko epochos puošnumo ir prabangos. Šventinis stalas puošiamas juoda tekstile, juoda oda, juoda keramika. Prabanga ir puošnumu pasižymi šventinio stalo indai: vazos, pasipuošusios žabo apykaklėmis, lėkštės gausiai dekoruotos sidabriniais ornamentais, sunkios krištolinės ir keraminės žvakidės.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Interjeras su žyma , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.