Per TV3 – naktinis serialas su „Nusivylusia namų šeimininke” ir Elu Bandžiu

Lapkričio 8-osios naktį 0.30 val., TV3 pradeda rodyti kriminalinį serialą „Pinklės II. Los Andželo policija”, kuriame vaidmenis atlieka garsių serialų „Nusivylusios namų šeimininkės” ir „Vedęs ir turi vaikų” žvaigždės aktoriai Eva Longoria ir Edas O’Neillas.

Juokingasis dukart „Auksinio gaublio” nominantas E. O’Neillas ir seksualioji Aktorių gildijos apdovanojimų laureatė „Auksinio gaublio” nominantė E. Longoria vaidina itin rimtus Los Andželo detektyvus Džo ir Gloriją, kurie dirba „klasikiniame” policijos skyriuje ir kasdien susiduria su nusikaltimais, korumpuotais valdininkais, maniakais ir gatvės gaujomis.

Detektyviniame seriale vaidmenis sukūrė ir filmų „Drąsiaširdis” ir „Beždžionių planeta” žvaigždė aktorius Erickas Avari, serialo „CSI kriminalistai” aktorė „Oskaro” nominantė Lindsay Crouse, serialo „Dingę” žvaigždė Tony Lee, filme „Angelų miestas” su Nicolu Cage ir Meg Ryan vaidinusi Aktorių gildijos apdovanojimų nominantė aktorė Robin Bartlett ir kiti.

Serialą „Pinklės II. Los Andželo policija” sukūrė penkiskart „Emmy” nominantas aktorius, prodiuseris ir režisierius Jackas Webbas ir dvylikos „Emmy” nominantas, „Emmy” laureatas aktorius, prodiuseris ir režisierius Dickas Wolfas.

Serialas „Pinklės II. Los Andželo policija” – nuo lapkričio 8 dienos pirmadieniais-ketvirtadieniais 0.30 val. per TV3!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.