Naujas „Išsipildymo akcijos” rekordas – Lietuvos žmonės per 4 dienas suaukojo 240 tūkstančių litų!

Lietuvos geros valios žmonės nenustoja stebinti dosnumo rekordais – šiųmetei „Išsipildymo akcijai” vos per keturias dienas jie suaukojo net 240 tūkstančių litų. Pirmajai „Išsipildymo akcijai”, kuri vyko 2003-aisiais, tokia suma buvo suaukota per beveik penkias, o pernykštei – per daugiau nei dvi savaites. Daugiausiai – net 120 tūkstančių litų – Lietuvos geros valios žmonės suaukojo šeštadienį „Išsipildymo akcija”. Praėjusius metus prisimenant…” koncerto metu. Kiek tiksliai suaukota trumposiomis žinutėmis ir skambučiais, geros valios žmonės kasdien gali matyti TV3 interneto svetainėje adresu www.tv3.lt.

Ilgėja ir akcijoje dalyvauti norinčių globos namų sąrašas – „Išsipildymo akcijos” organizatoriai TV3 ir SEB Vilniaus bankas jau sulaukė laiškų iš 95 Lietuvos kūdikių ir vaikų globos namų, kuriuose auga 5262 vaikai, iš kurių net 1430 reikalinga medicinos pagalba ir priežiūra. Pagal preliminarius šių pirmųjų globos namų skaičiavimus, būtiniausios pagalbos vien šiems vaikučiams reikėtų už beveik milijoną litų – maždaug už 868 224 litus. Kiekvienam akcijai užsiregistravusių globos namų ligoniukui šiandien paramos jau tektų už beveik 168 litus. Be pinigėlių ligoniukams, pagalbos, meilės ir paramos reikėtų ir 1075 šiuose globos namuose augantiems vaikams, kurių dokumentai ruošiami ir jau paruošti įvaikinimui.

Paraiškas dalyvauti šiųmetėje akcijoje globos namų vadovai gali rasti TV3 interneto svetainėje ir registruotis akcijai iki lapkričio 10 dienos. Pernai akcijoje dalyvavo rekordinis skaičius – 118 globos namų ir 6727 juose augantys vaikai, šiemet laukiama prisijungiant dar daugiau globos namų.

Visa informacija apie dalyvavimą akcijoje, keliones į globos namus ir vaikų poreikius kasdien skelbiama specialiose „Išsipildymo akcijos” laidelėse 18.45 val. TV3 Žiniose. Šią savaitę laidelėse: „stiklinės” mergytės, jau dešimt metų kenčiančios nuo daugybinių kaulų lūžių, istorija, kuriai saugiai judėti padėtų specialus vežimėlis, neįgalaus berniuko, už jūrų marių suradusio naują jį mylinčią šeimą džiaugsmai, vaikų iš asocialių šeimų kelias į globos namus, kiek procentų globos namuose augančių vaikučių yra našlaičiai, ir tėvų paliktų neįgalių vaikučių skausmai bei problemos.

Paaukoti globos namų ligoniukams šiemet geros valios žmonės gali telefonu – skambindami arba siųsdami SMS su žodžiu VAIKAMS trumpaisiais numeriais 1890 (auka 2 Lt) ir 1891 (auka 5 Lt), pirkdami oranžines akcijos paramos apyrankes, kurios „Maxima” prekybos centruose pasirodys lapkričio pradžioje, pervesdami pinigus į specialią sąskaitą banke (sąskaitos numeris SEB Vilniaus banke LT89 7044 0600 0385 2791, banko kodas 70440) ir aplankydami vaikučius globos namuose atvirų durų dieną – gruodžio 9-ąją.

Visi ryšio operatoriai – Omnitel, Tele2, Bitė GSM, Teo ir Mediafonas – ir šiemet atsisakė administravimo mokesčio už akcijos žinutes ir skambučius, tad visi suaukoti pinigai atiteks vaikams iš globos namų.

„Išsipildymo akcijos” lėšas šiemet, kaip trejus metus iki šiol, administruos labdaros fondas „Vienybė”, stebės audito kompanija „KPMG Lietuva”.

Specialios „Išsipildymo akcijos” laidelės – kasdien 18.45 val. TV3 Žiniose!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.