Gimtadienį vainikavo kriminalinė tragikomedija

Vakar paryčiais į Kauno policiją pagalbos kreipėsi išžaginta septyniolikmetė. Nukentėjusiosios teigimu, taip baigėsi jos vyresniosios sesers gimtadienio vakarėlis, surengtas pastarosios nuomojamame Vinčų gatvės bute.

Dėl šio nusikaltimo sulaikytas minėto buto trisdešimtmetis savininkas.

Teigiama, kad jis uždarytas dviem paroms į areštinę, kadangi tvirtina nieko neatsimenantis.

Pirminiais duomenimis, vyriškis sulaikytas nusikaltimo vietoje – vakarėlio svečiams dar tebemiegant. Slapčia nuo jo policiją iškvietė pati nukentėjusioji, pasitarusi su seserim.

Šio įvykio, kuriam pritaikytas Baudžiamojo kodekso straipsnis už vieną sunkiausių nusikaltimų, aplinkybės gana kurioziškos.

Septyniolikmetė neneigia miegojusi tarp dviejų vyrų. Buvo išgėrusi, todėl neatpažino, kuris su ja santykiavo. Buvo įsitikinusi, kad greta miegantis draugas. Tačiau neva vėliau iš apkabintų pečių suprato, kad mylėjosi su svetimu.

Septyniolikmetė kreipėsi į policiją, nes, jos nuomone, buvo išžaginta per prievartą.

Teigiama, kad ši nepilnametė buvo žinoma policijai ir iki šios pamokančios istorijos. Tačiau įtariamasis jos išžaginimu iki šiol į teisėsaugininkų akiratį nebuvo papuolęs. Pastarajam, kaip ir kitiems suaugusiems šios kompanijos dalyviams, gresia bauda ir už nepilnametės girdymą.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.