Seksualioji „Namas 2” vedėja Ksenia Sobčiak papuošė rusiško „Playboy” viršelį

Seksualioji Maskvos „grietinėlės” karalienė, „Tango TV” transliuojamo romantiško realybės šou „Namas 2” vedėja Ksenia Sobčiak – populiariausio erotinio žurnalo pasaulyje „Playboy” rusiškojo leidimo viršelyje! Pagaliau visi gražuolės blondinės gerbėjai išvydo ją su seksualiais apatiniais egzotiškos aplinkos panoramoje, šalia grėsmingojo King Kongo besisupančią ant lynų ar tiesiog ramiausiai su šilkiniais apdarėliais įsitaisiusią ant gigantiškos gorilos delno – lapkričio mėnesio žurnale galima mėgautis net aštuoniomis dailių kūno linijų merginos nuotraukomis. Laukinė Ksenia – atrodo, žurnalo redaktoriai kaip pirštu į akį pataikė su fotosesijos nuotaika, visiškai atitinkančia maištingą ir nuolat skandalais bei gandais apipintą gražuolės būdą.
„Ksenia – tikra aukštuomenės liūtė, negana to, labai garsi pramogų pasaulio žvaigždė, pozavusi ne vienam vyrų žurnalui. Todėl neturėjome tikslo jos išrengti – norėjome, kad triumfuotų kūrybiškumas ir grožis, todėl padarėme ją šiek tiek laukine, tačiau labai gražia ir romantiška King Kongo drauge. Ksiušą ši mintis labai sužavėjo – mergina beveik dvylika valandų su trumputėmis pertraukomis pozavo mūsų žurnalo fotografams, o pamačiusi nuotraukas prasitarė, kad tai viena geriausių fotosesijų jos gyvenime”, – pasakoja rusiškojo „Playboy” atstovai.
„Tikrai nebijau, kad fotosesija, vilkint tik apatinius, pakenks mano įvaizdžiui, – juk esu ne politikė, o visuomenės veikėja. Negana to, taip vilkinčią mane galima pamatyti kaitinantis paplūdimiuose. Kokiuose? Jei gerbėjams įdomu, galiu drąsiai juos išvardinti”, – tikina gražuolė.
Gimtinėje gerbėjų meiliai vadinama Ksiuša, K. Sobčiak – ne pirmoji vieno populiariausių realybės šou „Namas 2” žvaigždė, kurios dailus kūnas puikuojasi „Playboy” viršelyje. Šių metų sausį rusų „Playboy” viršelyje buvo net trys šio realybės šou dalyvės: Vika Karaseva, Aliona Vodonajeva ir Olga Buzova.
Gineso knygos rekordininkas Rusijos realybės šou „Namas 2” su Ksenia Sobčiak – šiokiadieniais 20.00 val. per „Tango TV”!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.