Maisto parduotuvės sandėlyje – nelegalus lošimo salonas

Šilutės rajono policijos komisariato Kriminalinės policijos pareigūnai Šilutėje aptiko nelegalų lošimo automatų saloną.

Sekmadienio vakarą Šilutėje, Žemaičių Naumiesčio gatvės pradžioje įsikūrusios maisto prekių parduotuvės pagalbinėse patalpose, atlikta krata. Anksčiau veikusio baro patalpose pareigūnai aptiko devynis lošimo automatus ir tris jais lošiančius jaunuolius. Vienas iš jų buvo 19-metis, o šalies įstatymai lošti leidžia nuo 21 metų.

T. Vaitkevičiaus individualiai įmonei priklausančios parduotuvės vedėja Elena Daukšienė aiškino, kad jaunuoliai prie lošimo automatų įleisti iš gailesčio – apšilti.

Norint patekti į patalpą su lošimo automatais, klientai turėjo pereiti pilną prekių sandėlį. Pareigūnai įtaria, kad jaunimas ir net nepilnamečiai čia „šildėsi” dažnai.

Pasak kriminalistų, naudojant operatyvines priemones buvo fiksuojami lošti einantys asmenys, kol nuspręsta, kad nelegalios veiklos įrodymų pakanka.

Lošimo automatai išvežti į policijos sandėlį. Juos nešant iš pinigų dėtuvių byrėjo litai.

Pareigūnai tikisi, kad nelegalūs lošimo aparatai bus konfiskuoti. Parduotuvės administracija teisėsaugininkams nepateikė dokumentų, patvirtinančių, ar ši įranga yra sertifikuota ir kam ji priklauso. Nėra ir leidimo verstis panašaus pobūdžio veikla.

Parduotuvės savininko policininkai vakar dar nebuvo apklausę. Prieš pusmetį T. Vaitkevičiaus įmonės patalpose veikę asmenys jau buvo bausti už neteisėtą lošimo veiklą.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.