„Reval Hotels“ plečiasi ir žengia į ekonominės kategorijos viešbučių rinką

Didžiausias viešbučių tinklas Baltijos šalyse „Reval Hotels” žengia į ekonominės kategorijos viešbučių rinką – šiandien tinklas įsigijo du „Baltpark” viešbučius Vilniuje ir Klaipėdoje. Nuo 2007 metų sausio mėnesio jie vadinsis „Reval Inn” vardu. Po šio sandorio, kurio vertė yra konfidenciali, „Reval Hotels” tinklui Lietuvoje priklausys keturi viešbučiai. Tinklas jau planuoja tolesnę plėtrą ir Baltijos šalyse, ir naujose rinkose.

„Džiaugiamės galėdami „Baltpark” viešbučius priimti į „Reval” šeimą. Mums didelį įspūdį padarė geri šio viešbučių tinklo veiklos rezultatai bei koncepcijos nuoseklumas”, – sakė „Reval Hotels” valdybos pirmininkas Karlas Oto Skoglandas (Karl Otto Skogland).

Nuo šiol „Reval Hotels” verslą plėtos dviejuose – aukštos ir ekonominės kategorijos – viešbučių rinkos segmentuose. Tinklui priklausančių aukštos kategorijos viešbučių grupė – ir toliau siūlys aukščiausios kokybės apgyvendinimo, konferencijoms ir kitiems renginiams reikalingas paslaugas. Šie viešbučiai yra įsikūrę miestų centruose. Naujieji ekonominės kategorijos viešbučiai bus įsikūrę šalia greitkelių ar automobiliu patogiai pasiekiamose miesto vietose. „Viešbučiai „Reval Inn” siūlys patogų apgyvendinimą, maitinimą, draugišką ir operatyvų aptarnavimą už optimalią kainą,” – sakė K. O. Skoglandas.

Viešbučiai „Reval Inn” sieks įsitvirtinti sparčiai augančiame ekonominės kategorijos viešbučių segmente Baltijos šalyse ir Rytų Europoje. „Reval Hotels” taip pat planuoja žengti ir į naujas – Lenkijos, Ukrainos ir Rusijos – rinkas. „Esame įsitikinę, kad tik užsitikrinę tvirtą pagrindą Baltijos šalyse, galėsime sėkmingai žengti toliau”, – teigė „Reval Hotels” valdybos pirmininkas. Pasak jo, prie dabar tinklui priklausančių 7 viešbučių prijungus neseniai įsigytą viešbutį Kaune, statomą viešbutį Rygoje ir naujuosius „Baltpark” viešbučius, „Reval Hotels” sukurs solidų pagrindą tolimesnių plėtros planų įgyvendinimui.

„Reval Hotels” iki 2008 metų planuoja valdyti 12 viešbučių Baltijos šalyse. Juose dirbs daugiau nei 1200 darbuotojų, o bendra metų apyvarta sieks 70 milijonų eurų. Taip pat planuojama, kad apie 2010 metus nauji tinklo viešbučiai duris atvers ir kituose Rytų Europos miestuose – Varšuvoje, Kijeve, Sankt Peterburge ir Maskvoje.

„Reval Hotels” viešbučių tinklui šiuo metu priklauso 7 viešbučiai Baltijos šalių sostinėse: keturi Taline, du Rygoje ir vienas Vilniuje. Taip pat tinklas yra įsigijęs Kauno viešbutį „Takioji Neris”, kurio atidarymas numatomas 2008 metais, dar vienas viešbutis statomas Rygoje. Tinklo apyvarta 2005 metais siekė 47 milijonus eurų. „Reval Hotels” priklauso norvegų investicinei nekilnojamo turo bendrovei „Linstow AS”, kurią valdo „Anders Wilhemsen Group”. Ši grupė yra pagrindinė vienos didžiausių kruizinių laivų kompanijos „Royal Caribbean Cruise Lines” akcininkė.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.