Vaidas Baumila: Kaliningrade gražios merginos

Šių metų spalio 13 dieną, penktadienį, Kaliningrade, klube „Universal” įvyko išskirtinis Vaido bei Daivos iš „Saulės kliošo” kartu su „AIR” muzikantais koncertas.

Nors pasirinkta viešnagės data šiek tiek neramino atlikėjus, tačiau jų pasirodymas išsklaidė visus nuogąstavimus ir nustebino į renginį susirinkusius svečius.

Lietuvos atlikėjai su programa „Six from V” pirmą kartą viešėjo viename geriausių ir populiariausių naktinių klubų Kaliningrade. „R‘n‘B” muzikos stiliaus gerbėjai šią programą galėjo išvysti ir Lietuvoje spalio 5 dieną vykusiame „R‘n‘B Nights” (Rich and Beautiful) vakarėlyje viename sostinės klubų

Pats Vaidas negailėjo liaupsių renginio organizatoriams ir publikai: „Koncertas Kaliningrade paliko neišdildomą įspūdį. Nors iš pradžių šiek tiek su kolegomis nerimavome, kaip mus priims publika, juk žinojome, jog R’n’B’ muzika, švelniai tariant, nėra labai populiari Rusijoj. Tačiau dabar galiu pasakyt, jog žmonės išties labai šilti ir koncertas buvo puikus. Po renginio žiūrovai dėkojo už gyvą garsą ir kvietė atvykti dar.”

Atlikėjas prisipažino, jog Kaliningrade ne tik įspūdinga publika, bet ir karštos merginos. Paprašytas pakomentuoti smulkiau, Vaidas mįslingai nutylėjo.

Kaliningrade įvykęs renginys – buvo pirmasis Vaido koncertas užsienyje. Po puikaus debiuto atlikėjas pažadėjo netinginiauti ir su koncertine programa aplankyti kitas užsienio šalis:” Kol kas koncertuoju Lietuvoje, tačiau jau gavau kelis pasiūlymus iš užsienio naktinių klubų dėl koncertų. Nenoriu atskleisti detalių, tačiau kuomet viskąs paaiškės, būtinai papasakosiu” – slapukavo Vaidas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kultūra su žyma , , , .

1 atsiliepimas į "Vaidas Baumila: Kaliningrade gražios merginos"

  1. o.legas

    na tai jei vaidas yra tikrai uzsitarnaves savo demesy ant sou , tai manau likciau pasteb4tas ir greta jo, kadangi rodos esu ant tiek panasus kad kiti net nebeatskiria mane nuo zvaigzdes. noreciau pabuti jo kailyje 😀 vietoj modeliu dublerio kas nutiks parasius tai dar neziniai.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.