Virtualios karjeros mugės rezultatai

CV-Online pirmą kartą Lietuvoje suorganizavo Virtualią karjeros mugę.

Virtuali karjeros mugė vyko 10 dienų, tinklapyje www.cvonline.lt. Mugėje dalyvavo 115 įmonių iš visos Lietuvos. Didžiausio dėmesio sulaukė AB DnB Nord bankas, Bitės grupė, AB FMĮ Finasta, AB Hanner, Hansa banko grupė, AB SEB Vilniaus bankas, UAB Šviesa įmonių stendai.

Dalyvavusios šioje mugėje įmonės galėjo įvertinti užimamą padėtį darbo rinkoje, bei išsiaiškinti ar sutampa įmonės galimybės su ieškančiųjų darbo lūkesčiais.

Ieškantiems darbo buvo aktualu išsiaiškinti ar jų darbo patirtis, įgūdžiai bei žinios yra tinkamos potencialiems darbdaviams, taip pat daugiau sužinoti apie šiandienos darbo rinką.

Ieškantys darbo ar norintys jį keisti, 10 dienų lankėsi juos dominančių įmonių stenduose, pateikė įvairius, su karjera susijusius, klausimus, aplikavo į įmonių skelbiamus darbo siūlymus.

Pasak CV-Online pardavimų vadovės Nerijos Račkauskienės, mugė viršijo lūkesčius. Sulaukėme teigiamų atsiliepimų iš klientų pusės, bei didelio susidomėjimo ir aktyvumo iš ieškančiųjų darbo pusės, todėl ateinančiais metais būtinai vėl organizuosime karjeros mugę. Įmonės, nespėjusios užsiregistruoti į renginį šiemet, jau dabar išreiškė norą dalyvauti mugėje ateinančiais metais. Galime teigti, kad poreikis tokiems renginiams tikrai yra ir mes džiaugiamės pirmieji Lietuvoje surengę Virtualią karjeros mugę.

CV-Online Virtualią karjeros mugę organizuoja ir kitos CVO Group grupei priklausančios šalys.

Estijoje Virtuali karjeros mugė šiemet buvo surengta jau šeštą kartą, joje dalyvavo 112 įmonių, iš įvairių verslo sričių.

Latvijoje ši mugė, vykdoma antrus metus. Šiemet joje dalyvavo 107 kompanijos.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Informacinės technologijos su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.