Iš „Lietuvos šokių dešimtuko” iškrito Dalius Mertinas

LTV „Lietuvos šokių dešimtuką” paliko ketvirtoji pora – Dalius Mertinas ir Elena Uksaitė. Surinkę 211 žiūrovų balsų, jie šeštadienį atsidūrė paskutinėje, dvyliktoje, vietoje. Kaip ir prieš savaitę iškritusi Daina Gudzinevičiūtė, D. Mertinas dar turi galimybę sugrįžti į „Dešimtuką”, spalio 28-ąją atlikęs baudos šokį, kurio arbitrai bus likę „Dešimtuko” šokėjai.

Praėjęs šeštadienis gerokai pakoregavo dalyvių lentelę. Sušokusi džaivą ir lėtą valsą ir surinkusi 2352 balsus, į pirmąją vietą išsiveržė Rūtos Ščiogolevaitės ir Deivido Meškausko pora. Jiems įkandin ištikimai seka Mantas su Izabele Romanovaite (1009 balsai). Tuo tarpu ankstesnioji lyderė, nušalintojo prezidento žmona Laima Paksienė su partneriu Romanu Čeburiaku nukrito į trečiąją vietą (974 balsai).

L. Paksienei ant kulnų lipa ir komisiją, ir publiką džaivu sužavėjęs Seržas Gandžumianas. Šeštadienį už jį ir jo partnerę Jurgą Liaugaudaitę balsus atidavė 967 žiūrovai. Susumavus visų šeštadienių balus, ši pora taip pat patenka į geriausiųjų ketvertuką. Pirmasis trejetas – Rūta Ščiogolevaitė, Laima Paksienė ir Mantas.

Iš visų iki šiol „Lietuvos šokių dešimtuką” palikusių šokėjų visi keturi – Lietuvoje puikiai pažįstami žmonės. Nors ir ne aukščiausiose vietose, tačiau stabiliai „Dešimtuke” laikosi viešojo gyvenimo naujokai. Ar tai reiškia, kad Lietuvos žiūrovas palankiai priima naujus veidus?

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.