„Power Hit Radio” šiandien startuoja nauja muzikinė laida „Nokia Trends“

Šiandien, penktadienio 13-ąją, „Power Hit Radio” eteryje startuoja nauja savaitinė muzikinė laida „Nokia Trends”, kurioje šeimininkaus Marius Šmitas ir „Happyendless” didžėjų komanda. Jie penktadienio vakarais radijo klausytojams pristatys naujausias elektroninės muzikos kryptis, supažindins ne tik su pasaulinio lygio žvaigždėmis, o ir su naujais talentais, formuosiančiais rytojaus šokių muzikos sceną.
„Juos rasti tikrai nėra paprasta, tam reikia laiko, bet rezultatas yra to vertas – dažnai prie DJ pulto užtinkame tikrų perliukų. Talentingų kūrėjų ir didžėjų ieškosime ir Lietuvoje, ir užsienyje. Beje, lietuviams sąlygos kiek palankesnės, nes jie patys galės siūlyti savo muziką, – sako M. Šmitas. – Sieksime laidą „užaštrinti”, užčiuopti naujausius muzikos pasaulio vėjus, groti tą muziką, kuri bus ant bangos rytoj ar net po metų. Nuolat ieškosime naujų talentingų didžėjų ir kūrėjų, eksperimentuosime ir būtinai reaguosime į savo klausytojų nuomonę.”
„Nokia Trends” laidoje daug dėmesio bus skiriama ir pasaulinėms žvaigždėms – įdomiems jų karjeros faktams, pasisakymams, muzikiniams miksams. Šio penktadienio laidoje klausytojų laukia išskirtinis interviu su artėjančiame „Nokia Trends” renginyje Vilniuje grosiančiu kanadiečiu Tiga, artimiausiose laidose ir su jo kolegomis, grosiančiais tame pačiame renginyje, didžėjais Mylo ir Zoot Woman.
Naujiena klubinės muzikos mylėtojams „Nokia Trends” – penktadieniais nuo 20.00 val. iki vidurnakčio tik „Power Hit Radio” eteryje!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma .

1 atsiliepimas į "„Power Hit Radio” šiandien startuoja nauja muzikinė laida „Nokia Trends“"

  1. Gintare

    Neskaiciau,bet labai idomu 😉

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.