„Hyundai Grandeur” ir „Hyundai Tucson” triumfavo „Strategic Vision” automobilių vertės tyrime

Remiantis tyrimų bendrovės „Strategic Vision” šiemet atlikto automobilių vertės ir patikimumo tyrimo „2006 Total Value Index” („Bendrosios vertės indeksas 2006”) rezultatais, „Hyundai Grandeur” ir „Hyundai Tucson” savo klasėse pripažinti geriausiais. Prabangiausias „Hyundai” gamos E klasės sedanas „Grandeur” įsitvirtino aukščiausioje didelių automobilių segmento vietoje, tuo tarpu „Tucson” sportiškų visureigių grupėje pirmąją poziciją pasidalino su varžovu „Saturn VUE”. Pasaulyje gerai žinoma tyrimų bendrovė „Strategic Vision” apklausė 64 000 naujų automobilių, riedančių keliais pirmąsias 90 dienų, pirkėjus. Tyrimo rezultatai suteikia galimybę išsiaiškinti, kurie automobiliai jų savininkams garantuoja geriausią ekonominės vertės ir teikiamo pasitenkinimo santykį.
Atliktoje studijoje atsižvelgta į ekonominius aspektus ne tik automobilio įsigijimo metu (kaina, garantija, standartinės įrangos lygis, kt.), bet ir tolimesnės jo eksploatacijos laikotarpiu (eksploatacinės išlaidos, patikimumas, keitimo į naują automobilį galimybės, kt.). „Hyundai Grandeur” ir „Hyundai Tucson” tandemas savo konkurentus nepalyginamai pranoko pagal stilių, pažangias saugumo technologijas bei unikalią JAV rinkoje 10 metų garantiją (America’s Best Warranty (TM).
Sėkmė „Strategic Vision” tyrimuose kompaniją „Hyundai” lydi ne pirmą sykį. 2004 metais tame pačiame tyrime, nusileisdamas tik „Toyota” gamintojams, „Hyundai” įsitvirtino aukštoje antroje vietoje. Net trys kompanijos automobiliai savo klasėse gavo aukščiausius įvertinimus. Įveikusi „Honda Civic”, „Toyota Corolla”, „Kia Spectra”, „Hyundai Elantra” geriausiai įvertinta kompaktiškų automobilių klasėje. Vidutinio dydžio automobilių klasėje „Hyundai XG 350” pirmąją vietą pasidalino su „Acura TSX”, o kompaktinių visureigių grupėje niekas nenurungė miesto visureigio „Santa Fe”.
Tai nėra vieninteliai šių „Hyundai” modelių pasiekimai JAV. Šiemetiniame agentūros „J.D. Power and Associates” automobilių pirminės kokybės ir patikimumo tyrime „2006 Initial Quality Study” miesto visureigis „Tucson” nominuotas pačiu patikimiausiu kompaktišku visureigiu rinkoje. Vos pasirodęs JAV „Hyundai Grandeur” sedanas tame pačiame tyrime savo segmente iškovojo antrąją poziciją.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Transportas su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.