Klipas apie Vilnių – BBC World ir CNN televizijų eteryje

Šią savaitę pradedamas rodyti naujas Vilniaus reklaminis klipas BBC World ir CNN International televizijų eteryje. 45 sekundžių trukmės Vilniaus klipą 5 savaites matys Europos šalių žiūrovai. Klipas bus transliuojamas 3 kartus per dieną BBC World ir CNN kanalų „BBC news”, „World business report”, „World News”, „Business International”, „Your World Today”, „World Sport” ir kitų laidų metu.

Tai jau antrasis Vilniaus reklaminis klipas, transliuojamas žymiausių pasaulio televizijų eteryje. Klipe apie Vilnių rodoma jauki miesto aplinka su gražiausia senamiesčio architektūra. Anot miestą aplankiusių užsienio svečių, tai yra patys ryškiausi Vilniaus bruožai. „Nepamirštama harmonija ir žavesys” – taip klipe apibūdinamas Vilnius. Tikimasi, kad po šio klipo transliacijų Vilniuje pagausės tiek naujų, tiek nuolatinių miesto svečių.

Klipo apie Vilnių transliavimo laikas pasirinktas neatsitiktinai – tokiu metu klipas rodomas todėl, kad artėjant Didžiosios Britanijos Karalienės Elžbietos II vizitui į Vilnių Europoje padidėjęs susidomėjimas Vilniumi.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , .

1 atsiliepimas į "Klipas apie Vilnių – BBC World ir CNN televizijų eteryje"

  1. kristina

    lietuvaitės ne karalaitės, vaikšto be skrybelaitės, nemoka reveranso ir nežino etiketo.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.