Lietuviai ners į MTV „Lagūnos aistras“…

Baltijos šalių MTV komanda su nerimu laukia spalio 14 dienos 18.00 valandos, nes ir patys supranta, kad tą šeštadienį jie peržengs bet kokias padorumo ribas – bus pradėta rodyti pirmoji pasaulyje ir populiarioji „realybės drama” „Lagūnos aistros” („Laguna beach”). Ne kiekvienas gali ramiai ir be neapykantos žūrėti į laimingus, milijonuose pertekusius, savimi patenkintus jaunuolius ilgomis galūnėmis, kurios gražiai įdegė ant švaraus smėliuko Kalifornijos pakrantėje.

Kas yra realybės drama? Atrodo kaip filmas, tačiau visos aistros, intrigos ir aferos yra skausmingai tikros kaip ta žaisminga perteklinių kalorijų juostelė ant juosmens. Jokių interviu ir išpažinčių kaip „aš manau, kad Gandrius Simiškis slapta flirtuoja su filmavimo kamera, ir mane tai siutina”, tik kino kameromis nufilmuotos ir nuostabiai sumontuotos dramatiškos septynių jaunuolių, įsileidusių MTV į savo gyvenimus, istorijos – kas myli ką? kas susitikinėja su kuo? kuriame vakarėlyje pamesti merginą, kad ši neberastų kelio namo?

Šių paskutinių klasių moksleivių gyvenimai susipina susiveja tokiais vingriais būdais, kad ir taip aptingusiems TV žiūrovams sukelia sunkią priklausomybę. Kai kurie lietuviai jau anksčiau stebėjo serialą kituose MTV kanaluose ir kai MTV startavo Baltijos šalyse, tiesiog užtvindė televiziją karštligiškais klausimais: „Kada rodysit „Laguna Beach”? Kadakadakada?”.

„Džiaugiuosi galėdamas pranešti: jau! nuo spalio 14 dienos, šeštadienio”, – paskelbė „MTV Networks Baltic” Programų ir produkcijos direktorius Andrius Serva, pats gaminęs ne vieną realybės šou.

Jį drama suintrigavo: „Tai tikrai meistriškai padarytas šou. Mane užkabino ne tik vaikinų ir merginų nuotykiai, bet ir nuo pat pirmos dalies nuolat dirginantis klausimas – kiek nuoširdūs yra laidos veikėjai ir kiek jie tiesiog maivosi paveikti kameros? Ar jie mums nemeluoja?”.

„Nemeluoja! Mačiau visas serijas. Ir žiūrėsiu visas, kurias rodys”, – planuoja Plaštakė (Aurimas Juodiškis iš „Panelės”). Jis turi teisę pasisakyti, nes kartu su MTV komanda jie pirmieji Lietuvoje pamato „Lagūnos aistrų” intrigas.

Prieš kiekvieną „Lagūnos aistrų” epizodą Plaštakė sufleruos, kas bus rodoma, savais būdais laviruos tarp herojų intrigų. „Išėjau į kitą televiziją, pamėgau gerą muziką. Net mylėti ir rengtis kitaip pradėjau. „Lagūnos aistros” pakeitė mano gyvenimą!” – sakė jis.

„Lagūnos aistros” – tai vos 24 tūkstančius gyventojų turintis, iš dangaus nukritęs rojaus gabaliukas Orange apygardoje, Kalifornijos valstijoje, viena turtingiausių ir gražiausių vietovių visame pasaulyje.

„Lagūnos aistros” – premjera – šestadienį, spalio 14 d. 18.00 val. ir 18.30 val.; kartojimas – pirmadienį ir antradienį 20.00 val.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.